Smutsiga strumpor och ökad distans

Då har man fått privilegiet att träna idag också. Jag sprang samma runda som Tobias drog med mig på sist men la till en lite detour på en dryg kilometer i slutet. Det var skönt att komma över den där tröskeln jag haft på sistone att alla rundor blivit 3 km långa.


I början flöt det på rätt bra. När jag kom till det där kolsvarta partiet över en åker/äng/gräsmatta/gyttjehål, kalla det vad du vill, då spurtade jag på rätt bra. Tycker nämligen där är jätteläskigt med mörker, dimma och buskar. Men gud så skönt det är när man kommer ut på andra sidan med hög puls och energi att springa lika snabbt över den spikraka landsvägen i totalt mörker (jag måste verkligen fixa en reflexväst).

Som sagt är där gropigt och håligt och massa lera. därav såg mina fötter ut som på bilden nedan när jag kom hem.



Som sagt var det skönt att komma ut, att öka distansen och att springa snabbt på delar av sträckan. Dock är det väldigt jobbigt att mina fötter domnar bort lite då och då. idag fick jag värkar i vänsterbenet titt som tätt. Tror detta beror på att jag behöver bättre skor. Jag vet vad jag ska köpa på julrean...

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer