Morgonyoga

Lugnet före stormen har börjat. Det är alltså de sisa läsveckorna innan tentavecka och allt är väldigt lugnt. Jag är ledig både idag och imorgon, och idag tänkte jag att jag skulle ge mig på den där yogan igen. Sag toch gjort. Strax innan nio var jag ombytt och bänkad på mattan framför TVn.

Det kändes lite bättre den här gången, men jag har konstaterat att jag måste fixa en bättre yogaDVD. Ni som är experter på yoga, har ni några tips? Den jag har nu är passet 1 timme långt och det är lite väl maffigt. Jag hinner liksom tröttna efter halva. Tror att 40 minuter långt hade varit mer lagom för mig.



Det är lika kul varje gång man lägger ut yogamattan så vill Yoshi vara med. Idag när jag stod i hunden (och hör och häpna fick hälarna lite närmare golvet) så kom han och la sig under mig och slickade mig i ansiktet. Trevligt med lite yogasällskap iaf.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer