Bloggkunskap

Det finns många bloggar och lika många bloggare. Varför bloggar man? är det för att bli känd? Eller för att tjäna pengar? Eller för att, som jag, uttrycka sig? En sak har vi gemensamt. Vi vill bli lästa. Det är någon sorts bekräftelsebehov som behöver fyllas. Jag älskar att få kommentarer och att se att det varit människor jag itne känner inne på min blogg. Förhoppningsvis har i alla fall någon läst.

 

Jag gillar även att läsa andra bloggar. För att hålla mig uppdaterad använder jag Bloglovin (föredetta bloggkoll). Där prenumererar jag på en hel del boggar i olika kategorier. Igår passade jag på att rensa ur dessa lite. När man har ett långsamt internet blir man snabbt varse om vilka bloggar mn faktiskt är intresserad av att läsa och vilka man inte tycker det är värt att vänta på att de ska ladda klart. Jag tänkte starta en ny kategori kallad "bloggkunskap" och detta blir första inlägget. I nästa inlägg tänkte jag berätta vilka bloggar jag valt att inte längre följa och även varför.

 

 

 

Stay tuned

1 Träningsglädje:

skriven

intressant inlägg! jag håller med om att det är ett bekräftelsebehov - och att kommentarer är roliga! det är liksom kvittot på att man skriver något intressant... :) sa jag förresten att din header är grymt snygg?

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer