Nu börjar vi

Jag har börjat prenumerera på Runner's World. Tycker tidningen är så oerhört inspirerande. Idag fick jag mitt första nummer. I detta fanns det något perfekt för mig. Jag har ju lagt ner all träning senaste halvåret, mer eller mindre, pga jobbet. Nu när det är semester och en ny vardag ska börja utarbetas ska jag även ha träningen i tanke. Så idag börjar jag med 10-veckors schemat i tidningen. Ni kan följa mig här i bloggen. Passande nog är måndagen vilodag.

 

Målet med detta är då att ta sig runt en mil om 10 veckor. Dock känns det som att jag borde ha ett mer konkret mål. En tid jag ska sikta mot. sist jag sprang milen var flera år sedan, men då sprang jag på 58 minuter om jag inte minns fel. Målet bör kanske vara att slå denna tid?

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer