En tidig morgon som hundägare

Imorse vaknade jag på tok för tidigt. 05.30 började hunden gnälla och han ville inte sluta. Testade allt. Ställde matskålen framför honom, men han var inte intresserad, han ville inte sova i min säng. Han bara gnällde. Så jag tog en okristligt tidig morgonpromenad med honom. han kissade och bajsade ch jag hoppades på att det skulle räcka. så vi gick in igen och jag kröp ner i den varma sängen igen där Tobias låg å snarkade.

Hundsrället började gnälla igen. Så han fick hoppa upp och lägga sig i sängen och låg under täcket och myste med mig lite. Det hjälpte i två timmar. Sen var han igång igen. Men då var mamma och pappa vakna så jag släppte ut honom till dem. En timme senare hade jag fortfarande inte somnat om ordentligt, så jag tvingade upp Tobias.

Jag bytte ut Yoshis matskålar till de nya skålarna vi köpte hos Dollar-Tore. å gick det br att äta. han slaffsade i sig som bara den. När han ätit ett tag tog jag och tobias på oss gympaskorna och tog en morgonpromenad innan frukost ute på fältet. Yoshi hittade får och vi har nu fått bekräftat att han är en bra vallhund.



Så vad kan jag dra för slutsats av morgonens äventyr? Att vara hundägare kan påminna om att vara småbarnsförälder och Tobias kan sova igenom allt gnäll... Även att de nya matskålarna var ett bra klipp och att Min hund inte lyssnar på mig om det finns får i närheten. Den sista slutsatsen för väl bli att jag är väldigt bortskämd med en hund som i vanliga fall utan problem kan sova till 11 på förmiddagen.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer