Det gick

Tro det eller ej. Jag kom ut tillslut! efter att ha laddat med en film och en himla massa situps och andra övningar så gav jag mig ut. Och precis som jag skrev i förra inlägget så var det underbart. Det var en sådan lättnad att känna att jag inte gav upp idag heller.

På dagens pass stod det 3x5 min snabb löpning med 2-3 min gång. Och jag klarade det. jag kände inte ens att det slutade regna. Det var inte förrän jag kom in igen jag reflekterade över att enda anledningen till att jag var blöt var svett. De första 5 minuterna kändes toppen. Det gick snabbt det kände jag. kände att jag pressade mig. Det var även relativt enkelt. andra var lite tuffare, men lyckades hålla samma tempo. Sista 5 gick nog aningen långsammare, men jag lyckades pressa mig sista 10 sekunderna till att ta ut de sista krafterna.

Nu sitter jag trött och belåten med ris och kyckling i magen och väntar på att Sommar med Ernst ska börja kl 20.

Oj vad jag är lycklig
1 Rebecca:

skriven

sv: haha tycker precis tvärtom :D på löpbandet kan man ställa in hastighet så man inte springer för fort och blir trött för fort osv :)

2 Rebecca:

skriven

sv: ah men ute springer jag alltid för fort, för då känns det som att jag måste komma fram fort till mitt mål. :)

3 Linn:

skriven

SV:

Haha ja, det var ett härligt sammanträffande! =)

Men vad kul att du vill följa min blogg! =)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer