It's enough!

Det är så snart att jag inte kan greppa det! Så svårt att förstå att den dagen man längtat efter sen i slutet av november snart är här. För jävligt bara att jag inte hinner bli frisk till dess...

Idag har jag lyckats jobba lite hemmifrån. Har igen tagit kontrollen över min mailinkorg. Känns skönt att få lite koll på läget igen. Däremot vet jag inte hur mycket jag kommer kunna jobba i veckan. ska försöka ta mig en stund till kåren varje dag för att hålla mig uppdaterad och förhoppningsvis kunna återgå helt i nästa vecka. För detta är itne kul längre...

jossefinast Kommentarer (0)

Det snurrar i min skalle

Jag har världens mysigaste hund här hemma. Han ligger i soffan bredvid mig och sover tungt. Älskade håriga sak :)

Idag har jag slagit nya rekord. Har ätit mer än tidigare.

3 potatisplättar
5 fiskbullar
½ paket nudlar

woohoo!

Har nu gått ner ca 6 kg.

jossefinast Kommentarer (0)

Bra saker

Jag älskar mina mediciner jag fått. Ingenting gör ont och man blir lycklig och lite små-mosig i kroppen.
♥ Jag har hittat världens godaste saft på ica idag. granatäppelsaft. muuuums
♥ Jag är inte hungrig för första gången på en vecka
♥ Min hals gör inte ont när jag äter mina piller
♥ Jag är smal
♥ Jag har en underbar lägenhet tillsammans med min älskling

Men bäst av allt, om 6 dagar kommer min älskling hem

jossefinast Kommentarer (3)

Lyx

Igårkväll åkte jag till akuten. Erik och Ellinor var underbara och hämtade mig och körde ner mig. Hade spytt hela kvällen. Inte ätit på en vecka, och smärtor i halsen.  Vid ett-tiden på natten kom vi därifrån. Då hade jag fått i mig en liter glukos-dropp och fått konstaterat att jag har en inflammation i halsen. Så tre nya mediciner utskrivna. Kan snart starta eget apotek här hemma

 

Idag har varit en otroligt mycket bättre dag. Har varit ute och rört på mig lite (hämtat medicinerna) och gjort smoothies. Har inte ätit några ofantliga mängder idag heller... en smoothie än så länge, bestående av en halv banan lite olika bär och mjölk. Men nu har jag en ny måltid framför mig och jag ska verkligen försöka.

 

Smoothien lär jag nog få ner. Men jag ska verkligen försöka med mina 3 kalkonskivor och lite keso.

 

 

Smoothien innehåller (mängden motsvarar ca 4 glas som på bilden)

1 banan

6 frysta jordgubbar

1/4 honungsmelon

1dl standard mjölk

½ tsk vaniljsocker

jossefinast Kommentarer (0)

Oups

jossefinast Kommentarer (0)

döende?

Usch usch usch. Det är inte ett dugg bättre idag. snarare tvärt om. Börjar känna på riktigt att jag inte ätit någonting... Sitter här och kämpar i mig en nutrilett för att jag överhuvudtaget ska kunna ställa mig i duschen utan att svimma. Men det går inte bra. en klunk, sen tog det stopp. Men jag måste.


Jag har så mkt jag vill göra här hemma idag, men det kommer aldrig gå om jag inte får i mig någon energi. FAN.

Illamående. Huvudvärk. Yrsel

jossefinast Kommentarer (0)

hemma

Vilken bra kväll det blev! Känns så skönt att vara hemma i lägenheten igen!

Christer kom och hämtade mig hemma hos mamma och pappa, sen hjälpte han mig att dels hämta fotpallen till soffan och sen åkte vi till Ica så att jag skulle kunna fylla på mitt kylskåp.

Dock har jag ju fortfarande problemet med halsen, så får inte i mig mat. MEn jag har nu iaf gjort en ansträngning genom att köpa hem keldas svampsoppa och Nutrilett-shakes. För hoppningsvis kan jag få i mig lite av det imorgon. Jag börjar nämligen få en väldans huvudvärk nu...

Köpte även lite frukt och mjölk att göra smoothies av. Så allt som krävs nu är att den värsta smärtan i halsen försvinner.

När jag tittade ner i mina varukorgarmfick jag en chock av hur nyttigt det såg ut :)

Köpte även en tidning, Runners, för att underhålla mig.

Nu sitter jag i soffan med fötterna på fotpallen och tittar på fuskbyggarna. Imorgon ska jag städa.

(älskling, bilder på fotpallen kommer nog upp imorgon)

jossefinast Kommentarer (0)

borta bra men hemma bäst

Idag flyttar jag hem! Ska bli skönt att få vara i den egna lägenheten. Kunna pyssla lite med städning och fixande under de timmar då jag mår som bäst under dagen, för att sedan däcka i min egen säng när jag mår mindre bra.

Christer är underbart snäll och hämtar mig här och så ska vi åka till Willys och handla glass till mig. Glass och måltidsersättning i flytande form. Är ju värt ett försök.

Har dock inte bestämt mig om hunden får följa med... Han är ju så mysig och underbar. Men klarar jag av att ta hand om honom när jag mår såhär? kanske bäst att vänta några dagar?

Får fundera på saken...

jossefinast Kommentarer (0)

Arbetshörna

I den nya (underbara) lägenheen har vi ett hörn bakom soffan som jag vill göra till en arbetshörna. Hittade inspiration i Kan Dee's blogg för ett år sedan. tyckte redan då att det såg så mysigt ut och nu helt plötsligt har jag ett ställe där jag kan ha en egen sådan.

 

Slänger in en bild här från hennes blogg för att ni ska fatta. Dock vill jag ha lite länre bord på vänstra sidan och sen kanske ha hylla även på vänstra väggen. eller kanske bara på vänstra väggen?

 

 

Det jag gillar med den här arbetsplatsen är att den är stor samtidigt som den är diskret på något sätt. Det skulle inte ta över rummet helt. iom att det är vitt och med relativt smala bordsytor blir det lagom nätt.

 

Men ja, inget skrivet i sten, först godkännande från Tobias, sen ska man ta tag i att fixa det också. Men två studenter i en lägenhet... då krävs det väl en arbetsplats?

jossefinast Kommentarer (4)

Viktnedgång

Detta är stört. Jag har gått ner minst 3 kg sen jag opererades. och allt är ju pga att jag inte kan äta. vilket innebär att nr jag väl kan börja äta igen så kommer jag svälla upp som en flodhäst... Så min plan är att gå på hård diet fram till den 3e februari, då Tobias kommer hem. Jag ska vinna det där vadet! För träna kan jag ju bara gömma innan det...

På tal om det så kanske jag kan ta å vinna ett gammalt vad nu också. Slog vad med Micke när vi gick i 1an (alltså hösten 2006) om vem som först kunde få magrutor av oss. ingen har fått det än så länge... Brjar jag bara träna magmusklerna nu så fort jag blir bra, och inte lägger på mig massa onödiga kilon borde jag kunna vinna över honom också...

Nä skämt å sido. Nu e jag så sjuuuuukt sgen på fast föda. eller föda över huvudtaget. Idag är värsta dagen för halsen, så har bara fått i mig en piggelin och ett glas oboy. Inte tillräckligt... Om en timme får jag iaf ta nya smärtstillande. uuuunderbart

jossefinast Kommentarer (1)

Utan dina andetag

Var inne och läste på Bunny's blogg nu under morgonen där hon länkade till en låt. Låten i fråga var Kents "utan dina andetag" fast i annan version (Carolina Wallin Perez?).

Jag har aldrig gillat Kents version av låten. Den är så... kent?! Men jag minns när jag första gången hörde den. Då var det inte Kent som spelade. Det var i bilen på väg till farmor. Det var mörkt ute och jag var nere. Jag minns att jag grät.

Nu när jag hör den här låten får jag  helt andra känslor i kroppen. Min syster la upp den här på youtube i samma veva som jag första gången började träffa Tobias. Vi har lyssnat på den tillsammans många gånger. De jag tänker på när jag hör låten är först min syster, och sen Tobias.

 

Älskar dig Honey

jossefinast Kommentarer (0)

Stanken av ruttna ägg

Det kurrar i min mage.  De senaste dagarna har jag ätit föda bestående av: piggelin, sparrissoppa, piggelin, svampsoppa, piggelin, nudelsoppa och ikväll ett glas nyponsoppa. Och en jävla massa piggelin på det. Ingen jätterolig diet precis. Men det är ugnefär vad min hals klarar av. Piggelin svalkar riktigt gott.

Att få i sig lite nudlar var bra. Det är lite mer energi. Men å andra sidan fastnar alla btar i min uppfläkta hals, så det e inte så behagligt. Och ingen mat får ätas varm heller, så man får tillaga nudlarna och sedan låta de stå å svalna så de blir sådär äckligt kalla.

Men satan vad smal jag har blivit! (Jag vill i alla fall inbilla mig det).

Imorgon ska jag på något sätt försöka ta mig till apoteket och handla munskölj för att få bort denna fruktansvärda stank i min mun. Det är illa om man vaknar av sin egen andedräkt

jossefinast Kommentarer (0)

Cougar Town och Solsidan

Tyvärr har jag inte min kamera med mig till föräldrarna. Hade jag haft det hade jag nu lagt upp en bild på Yoshi som är så söt och underbar och har krupit ner här under täcket bredvid mig i soffan med huvudet på kudden bredvid. Underbara hund.

Idag mår jag bättre... eller ja, huvudet är mindre tungt, halsen gör dock minst lika ont, men det är lättare att hantera när man e relativt klar i huvudet. Mina förhoppningar är att jag redan imorgon kan flytta hem till min lägenhet och ligga där under dagarna istället för här hemma hos mamma och pappa. är jag är där finns ju nämligen möjligheterna att göra mer saker. Har en massa kläder som ska sorteras och så vidare. Mn vi får helt enkelt se ikväll och imorgon hur jag mår.

Dagarna här i soffan har hittills spenderats med en hel del Cougar Town. sässong 2 är så sjuukt rolig! Jag älskar serien mer och mer. Hoppas den aldrig slutar. Idag ska jag även ge mig på hiten "solsidan" som jag missat helt. Har sett första avsnittet nu och det är typiskt en "eländeskomedi". Man skrattar åt hur hemskt de har det. Men det känns lovande.

jossefinast Kommentarer (1)

Hamsterface

Idag är helt klart värsta dagen hitills efter operationen. Har inte koll på någonting känner jag. Tiden går långsamt. Huvudet är så svullet att jag vet inte var jag ska ta vägen. Tror att det börjar lossna bitar av sårskorporna i halsen vilket gör att jag inte kan äta eller svälja någonting...

Detta är inte kul... Tyck synd om mig?

jossefinast Kommentarer (1)

13 dagar

Just nu är min blogg rätt tråkig. jag vet det. Men jag skyller på att jag är hög på smärtstillande och kärlek. Fick ett långt långt telefonsamtal från min omtänksamma pojkvän. Han är underbar. Det är mindre än två veckor kvar nu och det bara pirrar i kroppen när jag tänker på det! Det ska bli sååå underbart.

I juleboda i somras


För att citera en av de blå burkarna:
Långtbortistan är inte oändligt långt bort längre.

jossefinast Kommentarer (1)

visst förtjänar jag att vinna?

Såhär i återhämtningen av min operation och i saknaden av min älskade pojkvän satt jag som vanligt och läste på kan dee's blogg. tröjan som är i priset är precis den som jag igår när jag vaknat upp ur narkosen faktiskt drömde om. skumt...

 

vinner jag nu inte får jag väl klicka hem den själv från kan dee webshop

jossefinast Kommentarer (1)

Adrenalin

Mindre svullen idag. Har svoit på soffan i natt för att ha möjligheten att sitta upp och sova. Dock en himla nackverk. Får se hur det känns ikväll om jag tror jag kommer behöva sitta upp, annars blir det systers säng istället.

Halvligger nu i soffan med en sovande hund vid ena sidan och datorn i knät och väntar på att älskling ska skriva vidare med mig i facebook-chaten. Så mysigt när jag vet att han loggar in bara för min skull. Vaknade från min lilla tupplur av plinget och hoppade till av lycka. Så går nu på en liten adrenalinkick ett tag.

Älskling, du är bäst

jossefinast Kommentarer (0)

I'm alive

Nu har jag då oppdererats. Spännande att sövas. väääldigt kontig känsla. Just nu spyr jag dock så fort jag rör på mig. Halsen svullnar mer och mer. Käkarna gör ont och tungan e stört svullen. Dricker bara vatten. Lite vatten. Och spyr.

Men trots detta är allt som ockuperar mina tankar samma sak som vanligt. snaaaaaart kommer han hem

jossefinast Kommentarer (0)

Natti

Imorgon opereras jag. Plockar bort halsmandlarna. Börjar bli nervös.

Flyttar hem några dagar till mamma och pappa. Räknar med att inte kunna äta särskillt mkt kommande dagarna.

Invägning och mätning avklarad. återkommer med resultat den 29 januari eller ngt.

jossefinast Kommentarer (2)

Jag har världens snyggaste pojkvän ♥

Jag menar... bara kolla. Jag drägglar!

jossefinast Kommentarer (0)

Dags för Frukost/Lunch?

Oj vad mycket man har att göra nu bara för att man vet att man ska vara borta sen. Massa saker som måste avslutas och påbörjas.

Hittills har dagen gått i ett och jag börjar nu fundera på om jag ska försöka hitta något att äta. har hittills bara hinkat i mig några koppar kaffe. Men speedad blir man ju iaf.

Fick ett paket till jobbet idag med affischer jag lovat sätta upp och underbart sköna peaktröjor som jag fick som tack för hjälpen. En hoodie, två T-shirts och två mössor. Ibland är det bra att vara jag.

jossefinast Kommentarer (0)

tillägnat min älskling

Jag älskar överraskningar. Jag älskar presenter. Bara fantasin sätter gränser.

 

Jag opereras snart...

 

Puss



jossefinast Kommentarer (1)

snabbresume och blandat babbel

Har blivit dåligt med bloggande de senaste dagarna. Börjar bli mycket på jobbet igen och måste hinna göra en del innan jag ska opereras i nästa vecka.

Igår fick jag även ett underbart mail av min älskling, så mycket tid går till att sitta och läsa det, om och om och om igen.

Under förmiddagen idag har jag suttit och tittat på nelly.com. Blev ett par skor... och en topp... ojdå... Men snyggt blir det! Ska snart till jobbet och fixa en del grejer. hjälpa till lite inför welcomeparty som är ikväll, men ska  dock inte gå på det.

Imorgon är det städning som står på schemat. måste få i ordning lägenheten innan operationen. rensa kyl och sånt från allt som kan bli gammalt då ag planerar att flytta hem till mamma och pappa i veckan.

Blir kanske ett mer vettigt inlägg här senare.

jossefinast Kommentarer (0)

♥ Världens bästaste

Rubriken syftar inte på min självdisciplin när det gäller plugg. På den punkten är jag ganska katastrofal just nu. Gick hem tidigare från jobbet idag för att hinna plugga. Men när jag kom hem började jag bära ut saker i förrådet. Sen kokade jag soppa. Den blev JÄTTEGOD!

Josses soppa:
1 gullök
1rödlök
1vitlöksklyfta
1morot
massa gröna ärtor
ca 6 dl vatten
1½ buljongtärning
cayennepeppar, chlipeppar och basilika

Efter att ha ätit hälften av soppan pratade jag med christer och vi gick på en promenad. gick nog i en timme. blev nästan 6 km. Sista biten tryckte jag på rätt bra i stegen och det kändes verkligen i ljumskarna. skööönt

Imorgon blir det löpning (om det inte är samma blixthallka som det varit idag) och bastu.

Under promenaden fick jag också ett telefonsamtal av älskade Tobias. adrenalinet började pumpa och jag blev helt bubblig av glädje. En underbar känsla. 17 minuter av lycka, och är fortfarande helt sprallig och överlycklig.


kärlek tror jag man kallar det ♥

Min fina


jossefinast Kommentarer (1)

Längtan

Jag kan inte sova om nätterna. Jag är trött mest hela tiden känns det som. Går å lägger mig tidigt för att sova, men lyckas inte. två nätter i rad nu har jag gått å lagt mig vid 11, men inte somnat förrän efter 1... Det är jobbigt.

Men idag är det bara 24 dagar kvar. Drömmer mer och mer om att få vakna med min älskling. Bara ligga och titta på skönheten när han sover. längtar något oerhört.

jossefinast Kommentarer (0)

natt-TV

Sitter i soffan och ska snart gå å lägga mig. funderar på vad jag ska starta på TVn. Nu för tiden när jag alltid får somna ensam (med undantag från de två nätter jag spenderade med Lovisa :P) och dessutom har TV i sovrummet så brukar ja slötitta på något tills jag somnar.

Ikväll verkar det inte finns något vettigt. Jag menar... Vad tror ni om nedanstående;

Sensing Murder

"Nyzeeländsk dokumentärserie från 2009. Rebecca Gibney undersöker olösta brottsfall. Med hjälp av enbart ett fotografi av offret ska medier från Nya Zeeland och Australien försöka få kontakt med anden till offret för att kunna avslöja detaljer om deras liv och död. Ett team av utredare följer upp mediernas ledtrådar vilket ofta leder till överraskande resultat."

Näe, det lär väl få bli 2½ men...

Natti natti

jossefinast Kommentarer (0)

Tanken som räknas

 

Laddade med havregrynsgröt och hållfasthetslära inför min joggingtur. Hittade jättemysiga små vägar. Men det var så halt att det blev en promenad istället. Hoppas på fortsatta plusgrader och bättre lycka imorgon istället.

jossefinast Kommentarer (0)

humdidumdum

Har suttit och snackat med Philip i närmare 4 timmar. Han har berättat om bajsbomber och mattor. Har fått titta på massa bilder. Har varit väldigt trevligt och har fått veta så himla mkt!

Har även fixat och trixat lite med en överraskning. men det kan jag ju inte berätta om nu. Då e det ingen överraskning.

Nu är det sovdags så jag kan plugga duktigt imorgon. och löpträna :)

jossefinast Kommentarer (0)

And it kind of hurts

Half my heart is in Afghanistan

jossefinast Kommentarer (0)

Mot Revinge

Just nu håller vi på att laga köttbullar på kåren. Det blir lyxlunch här innan jag åker till Revinge. Det bär av på anhörigträff med Tobias föräldrar och syster. Ska bli spännande att dels höra vad de har att berätta där, men framförallt att träffa massa folk som man bara snackat med i cyberspace.

Jag ska även få mina fina tröjor av kim som jag beställt. Och har fått paket från Nelly idag. Visar säkert lite bilder senare.

jossefinast Kommentarer (0)

Natti natti

Och nu är det bara 27 dagar kvar.

Tänker på dig hemskt mycket just nu älskling, bara så du vet.

Nu är det sovdags. fruktansvärt trött och jobbdag imorgon. iaf förmidaggen. Under eftermiddagen bär det av till revinge för anhörigdag. Ska bli spännande.

jossefinast Kommentarer (0)

kom hem då!

Snart kommer Erik. Då blir det godis och film. Ska bli trevligt

Jag har städat hela dagen. typ...

För övrigt väntar jag på telefonsamtal. vill prata!

jossefinast Kommentarer (0)

Sushifrossa

 

I tisdags åt vi sushi. Jättemycket sushi. Jag oskar och Edward gjorde nästan 100 maki och 40 nigiri. Totalt blev det 13 bitar över. Men det var med lite hjälp av Lovisa som droppade in vid halv 12. Trevligt hade vi iaf.

När jag vaknade dagen efter var jag fortfarande mätt.

jossefinast Kommentarer (1)

Inspirationen flödar...

... när man borde plugga. Istället för att sätta sig och plugga känner jag pressen över at tjag borde städa undan i sovrummet. Kusinen kommer idag, och här ser för jävligt ut rent ut sagt. Funderar seriöst på att slänga alla mina kläder. Då har jag ju iaf en anledning till att shoppa...

som sagt....

 

Grejen är ju den också att alla de kläder som ligger i sovrummet just nu är sånt osm jag inte känner mig bekväm i och som aldrig används. men varför envisas man då med att spara dem? jag vet inte... Tobias har nu lovat att han ska hjälpa mig slänga... Ska jag bli rädd? Kanske bäst att göra det innan han kommer hem istället...

ch tittar man på tidslinjen säger den att det snart bara är 29 dagar kvar tills han kommer hem.

En grön lapp för var dag, det röda hjärtat visar var på tidslinjen vi är och de rosa lapparna är roliga saker som händer.

jossefinast Kommentarer (1)

Älskade Ljus och D-vitamin!

Äntligen fick jag min efterlängtade solarietid. började mmistänka att gudarna var emot att jag solade. första gången var alla solarier upptagna. Jag gick dit på nyårsafton, och då hade de stängt...

Idag började det med att jag fick en stöt i öronen av mina hörlurar när jag kommer in på badet. Nästa steg är att solariet inte vill starta när jag stoppar i poletten. *suck* tänkte jag då och var påväg att gå hem. Men istället gick jag och sa till personalen som fixade det så jag fick min efterlängtade soltid.

Har jag inte blivit brun? :P

jossefinast Kommentarer (0)

♥ This sucks

Skriver brev

Gör paket

Väntar på att dagarna ska gå


Humöret svänger upp och ner hela tiden. De gemensamma känslorna är dock kärlek och saknad. Ibland går tiden så fruktansvärt långsamt. Och längtan blir bara större och större. Det börjar kännas overkligt att han någonsin ska komma hem.

jossefinast Kommentarer (0)

10 000, kiss my ass

Haha!
Jag upptäckte idag att jag hade stegräknare. Jag läser en hel del träningsbloggar. En av dem är en tjej som varje eftermiddag/kväll visar sin stegräknare och nsätan varje gång har hon inte nått upp i mer än några tusen steg. Rekomenderat tror jag ligger runt 10 000. Då sticker hon ut och springer och lyckas knappt komma upp i sina 10 000.

När jag då upptäckte att jag hade stegräknare i ipoden tänkte jag att det måste ju testas. Alltså har jag hela dagen gått med denna stegräknare på höften. Jag har haft en relativt stillasittande dag på jobb idag och hade ingen aning om vad jag skulle hamna på. När jag kom hem och kollade antal steg jag kommit upp i idag visade det sig att jag spräckt 10 000 gränsen med råge, utan att ens anstränga mig. 11 975 steg var jag uppe i. Sen tog jag av den, och nu under kvällen har jag även sprungit runt som en galning i lägenheten och letat efter min formelsamling i hållfasthetslära.

Känner mig så duktig :)


jossefinast Kommentarer (0)

tidslinje

Minns ni när man gick på lågstadiet och skulle lära sig historia med hjälp av tidslinje? man ritade in när dinosaurierna levde osv.

Jag har gjort en egen tidslinje idag. Den brjar på 2 januari och 32. för var dag som går är det en dag mindre. Det är nedräkning till när Älsklingen kommer hem. De rosa lapparna som skymtas på bilden är roliga/bra händelser. Saker att se fram emot helt enkelt. Detta för att lättare se fram emot varje dag.

 

För övrigt har jag en jättetrött hund...

 

jossefinast Kommentarer (1)

2 januari 2011

Gårdagen var ingen produktiv dag. Den tillbringades i soffan. Under kvällen kom Micke och det var riktigt kul att träffa honom igen, det var ju ett tag sedan.

Idag blev det en promenad ute i lomma vid havet med hela familjen.Yoshi var helt galen och drog som bara den i kopplet. Men så småningom lugnade han ner sig.

Utöver det går dagen åt städninge. Har böejat i köket och skrubbat och skrubbat. Har även hunnit till Ica och kompletteringshandla lite städgrejer. Det är så kul att man kan vara motiverad till att städa och plocka i hemmet. Bara för att man trivs så bra.
Innan jag fortsätter tänkte jag att jag ska äta lite och titta på "restaurang i vårt vardagsrum". Sen fortsätter det med städning av badrummet.

jossefinast Kommentarer (1)

Bal på slottet

Jag har verkligen världens bästa pojkvän

Balen inatt var underbart rolig. Snacka om att jag alltid ska gå på bal på nyår. Men det hade ju självklart varit roligare om jag fått dela kvällen med min älskling. När jag kom hem var jag nere. Mailade honom och några timmar senare ringde han. Älskade du :)


Bilder på mig och min baldejt, ölyT. Tack för en bra kväll :)



det var stängt... sen gick jag vidare till gymmet för att äntligen få sola.

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer