Ingenting

Jag vet inte hur många inlägg jag påbörjat och sen inte postat här. Jag har så svårt att sätta ord på mina känslor. Ja är lyckligare än jag någonsin varit, men samtidigt helt förkrossad.

Det är hemskt att vara kvar här hemma nu. Funderar på att skriva till FörsvarsMakten och säga att nu kan jag detta. Jag har lärt mig hur det är och hur man gör när ens älskling gör utlandstjänst. Så det räcker väl nu?
Men något säger mig att det inte kommer hjälpa.

Men samtidigt är jag så lycklig att det är vi. Det är vi på riktigt. Vi har en lägenhet tillsammans och vi ska spendera framtiden tillsammans. Det gör mig lycklig. och det är det som gör att jag klarar av att ta mig igenom detta helvete. För det är faktiskt vad det är. Man slösar bort nästan 10 månader genom  att längta till nästa leave.

Men vad är väl 10 månader jämfört med resten av våra liv? ingenting.

jossefinast Kommentarer (1)

I'm lost without you

Idag har jag varit hemma under eftermiddagen för att sy gardiner. 2 av 3 är klara. nu sitter jag här med min whiskey och har klippt till tyget till den tredje, men det får bli imorgon kväll. om jag hinner hem innan jag måste sova det vill säga. Men det blir väldigt fint iaf. Tror Tobias kommer bli lite imponerad iaf.

Har inte hört från honom varken igår eller idag. Jag är inte van vid det. Det är jobbigt att inte höra ngt från den man älskar. Det räcker med två minuter i telefon för att få veta att allt är bra. Speciellt nu när det händer så mycket där nere hela tiden. Man känner sig så osäker.

Men jag jobbar på och gö så gott jag kan. Och nu är det bara 30 dagar kvar tills jag får pussas igen.

jossefinast Kommentarer (0)

saknad

i onsdags åkte tobias tillbaka till sandlådan och jag åkte på teambuilding till budapest.

Kom hem idag till en lägenhet som ser ut som värsta bombnedslaget.

Ligger nu i sängen och sniffar på tobias tröja. Saknaden blir så fruktansvärt påtaglig. första natten ensam i vår säng sedan han kom hem på leave.

Älskling, skynda dig hem igen.

jossefinast Kommentarer (2)

Bildstorm?

Idag har jag och Älskling praktiserat sambolivet. Vi har varit en sväng på nova, diskuterat inredning, borrat i väggar, städat, lagat mat mm. Och det har varit underbart :)

 

Lite bilder från idag:

 

Köpte salt och pepparkar på ÖB, två spöken som kramas

Köpte en fin liten blomma till köket

 

Lagade goood mat tillsammans

 

Zappade på TVn och hittade detta. Man hör till och med larmet i sändningen :)

jossefinast Kommentarer (3)

Så det så

JAg lovar att uppdatera här senare...

Men jag har bättre saker för mig just nu ;)

jossefinast Kommentarer (0)

Underbara Värld

Jag är kär. så kär så kär så kär. Det är underbart. Imorgon får jag pussa.

Har idag slutat med mina smärtstillande. var lite rädd i morse för hur det skulle gå. Men det har faktiskt gått riktigt bra! Halsen blir bättre och bättre för var sekund känns det som. Ska jag kunna vara återställd till helgen? hoppas hoppas hoppas! Dock är det svårt att äta. vågar inte riktigt. men tar lite i taget. Får tänka såhär: ju mer jag äter, desto mer kan jag träna!

Detta ska bli två underbara veckor!

Jag sprudlar av kärlek och lycka. Allt är rosaskimrande och underbart!

jossefinast Kommentarer (2)

Konfetti

Det är helt sjuk. Sjukt underbart är vad det är.

 

Älskling, där ser du fotpallen. Den funkar jättebra ;)

 

Favorithunden älskar sitt ben
jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer