Vilodag!

Vad har hänt? Jag förstår inte riktigt. Under natten har mitt besökarantal ökat ungefär det dubla mot en vanlig dag, och ja har inte gjort något för att uppnå detta. Är det så att någon har länkat mig eller gjort en kupp för att skicka in folk här? Eller leker statistiken bara rövare med mig?Nu ska det kanske också tilläggas att trots en fördubbling har jag knappast någon enorm skara läsare.

Idag har jag träningsvärk lite överallt på ett sådär härligt sät. Behöver verkligen låta kroppen sita stilla idag. Har precis ätit frukost och pimplar nu Kaffe. Det är sista dagen i stugan idag. Vi ska måla lite, sen ta en sista svängom på stranden innan vipackar ihop och städar. Lite vemodigt, men ska samtidigt bli skönt att komma hem.

1 Luxxie:

skriven

Apan länkade till dig, därför ramlade iallafall jag in här och tänkte se mig omkring. Vet inte om det är därför, men tänkte säga det eftersom du undrade om någon länkning :)

2 ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥:

skriven

Ja, det var Apan som länkade dig :)

3 ML:

skriven

Var tvungen och kolla varför du hade tagit bort apan så ploppa jag hit bara så där =) du verkar ha en bra blogg

=)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer