Träningsvärk i levern...

... men det botas väl med mer träning?

jossefinast Kommentarer (0)

♥ Lars winnerbäck feat. Melissa Horn ♥

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här. Nu kan det vara för sent att säga som det är.

vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. Vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut.♥
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut.

Jag vet att det är svårt över telefon, men när jag har dig nära vill du därifrån. Jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår.

Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt.Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut.
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut.
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut.
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut.

jossefinast Kommentarer (0)

en grå morgon

Kom hem sent igår efter att ha jobbat. under morgonen låg jag i sängen och myste med min älskling Yoshi. Han e bäst. För överigt ligger mamma under köksbordet just nu och myser med honom, hehe.

Mamma kom upp och väckte oss kl 11 och tog med yoshi ut. när jag kom ner i köket hade pappa köpt wienerbröd, så det blev en hälsosam frukost idag.

Det känns tomt att inte höra av sig och att inte heller få varken sms eller telefonsamtal. Det gör ont

jossefinast Kommentarer (0)

pensionär nästa?

Har precis kommit in från en promenad med mamma och Yoshi. Här ute på väster finns det så oerhört många hundar och Yoshi är ju som han är och vill leka med ALLA! han har dock inte lärt sig att man kan bara hälsa, utan han ska leka med alla. Och får han inte det lägger han sig ner och gnäller.

Nu sitter jag och mamma i soffan och stickar på våra stickningar och tittar på nyheterna. Yoshi ligger och sover på mattan och sover. Men nej, jag är inte så gammal som det låter :P

Nu ska vi dricka kaffe och äta kaka, sen köra ut till Zoo-butiken på väg till lomma och köpa ett nytt koppel till Yoshi.

jossefinast Kommentarer (0)

Lugn

Eftermiddagen har spenderats i lundagård med tältresning. Många skratt (framförallt åt Yoda) vilket var precis vad jag behövde.

Vid halv sju kom pappa och hämtade mig hemma och körde mig hem till dem. Tanken är att jag ska bo här ett tag nu, men kommer väl pendla en del. Kvällen har spenderats med tacos och vin. Och nu sitter jag och stickar och dricker kaffe.

Blir nog till att lägga sig tidigt ikväll och kanske läsa en bok. Skönt att vara hemma och bara ta det lugnt och inte tänka på allt. Eller iaf försöka att itne tänka på allt.

jossefinast Kommentarer (0)

lägesrapport

det regnar. och jag ska ner till lundagård och sätta upp tält. fan va najs :P Ska sticka om typ 5 minuter.

Har mina nya fina arbetsbyxor på mig.

Jag trodde inte jag skulle ha sån här abstinens efter facebook. Men det är nog bra. Jag måste verkligen göra något annat. Kan inte slösa bort halva mitt liv framför datorn! Funkar inte så.

Nu ska jag möta upp lotta. Puss puss

jossefinast Kommentarer (0)

Cover my eyes

No wonder I'm scared to look in your eyes. You've turned me away so many times. You can take it away at any given moment. It's hard to believe when you're in this disguise.

So would you hold me please I'm tryin hard to breath I'm just surviving So would you hold me please I'm tryin hard to breath stop me from crying.

When I see you walking with her I have to cover my eyes Everytime you leave with her I have to cover my eyes.

No wonder it hurts to sit by your side. There's a different song I can play you tonight. We can break the pattern we can change the colour. You don't have to worry about the others.


So would you hold me please I'm tryin hard to breath I'm just surviving So would you hold me please I'm tryin hard to breath stop me from crying.

When I see you walking with her I have to cover my eyes Everytime you leave with her I have to cover my eyes.

-La Roux

Hur mkt har jag gråtit till denna låt nu? väldigt mkt.
Men nu ska det sovas. Tältresning kl 9 imorgon

jossefinast Kommentarer (0)

Ett minne blott

Idag har jag tagit ett stort steg mot min självständighet.

Mitt facebook-konto har avaktiverats. Valde att ta bort det då jag dels sitter fast på den jävla sajten alldeles för mycket. Men också för att jag måste ta mig loss. Måste ändra mitt mönster. vill inte må dåligt varje gång jag ser att du har roligt. Vill leva mitt liv utan att påverkas av vad du gör och med vem. Jag känner fortfarande likadant, men jag kan inte vara så beroende.

Så jag finns inte mer. Inte just nu. Har väl aktiverat det igen om en vecka eller något. men jag måste bara försöka bryta mig loss just nu. Kör en helnykter helg med jobb och plugg. Flyttar hem till mamma och pappa och försvinner från facebook. Och ditt nummer är raderat ur telefonen.

Mina känslor har inte rubbats. De är fortfarande precis lika starka. Men detta är för din skull.

Ni som följer mitt liv via Facebook får försöka göra det här istället. Och jag finns kvar på MSN

Livet ska städas upp

jossefinast Kommentarer (1)

När man är nere...

... då får man punktering på cykeln.

Jag vill att min blogg är ett glatt ställe. Jag vill vara en glad människa. ofta är jag det. men just nu befinner jag mig nere i en svacka. en djup sådan.

Men jag ska vända detta. Jag ska bli den underbara människa jag egentligen är. Det är ju den folk gillar och vill vara med.

Det är inte över förrän jag erkänner mig besegrad. Kom ihåg det.

Och jag lovar att jag berättar när den tidpunkten kommer. Fram till dess kommer jag fortsätta ha mitt magknip och drömma om samma saker varje natt. Jag kan låtsas och visa något annat utåt, för alla andras skull. Men innuti mig är det fortfarande samma känslor som råder. Jag vet vad jag strävar efter och vad jag ska uppnå.

Det finns fortfarande så mycket kvar. så mycket ogjort.

Avsluta det inte såhär.


Foto: Eva

jossefinast Kommentarer (0)

Händerna på täcket

Det är bara att vänta... Men jag hatar att vänta. Blir så oerhört rastlös. Jag vill bara att allt ska ordna sig och bli bra.

Ligger just nu i sängen och myser med Yoshi. Han ligger på rygg och sover och stretar med tassarna i luften. Kliar man honom på magen börjar han röra tassarna så det ser ut som han springer. Världens sötaste.

Till råga på allt har jag blivit värsta facebook-nörden.

jossefinast Kommentarer (2)

Tönt

känner mig i stort behov av att uppdatera nu. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva. blir så lätt enformigt när jag bara har samma sak i huvudet hela tiden

Har hur som helst blivit klar med logistiken idag. Nice!

Yoshi väckte mig flera gånger inatt och skällde som en galning på folk som lät utanför lägenheten. Men värst var det nog när emelie kom hem. Han fick värsta utbrottet. Den lilla byrackan...

Men jag gillar honom ändå :)


jossefinast Kommentarer (0)

say what?

04.25 vaknar jag av ett sms. är från ett okänt nummer. i det står det: Slampa.

Tack... någon gjorde min dag!

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer