Midsommar


Det var en väldigt spontan och oplanerad midsommar iår. Det blev en bra dag och kväll trots allt. Det blir alltid bra med sådana vänner.

Lunchen planerades dagen innan till 4 pers. vi blev dock 8. en himla tur att ingen av oss litade på Eriks förmåga att köpa sill, så alla köpte några burkar extra. det slutade med 12 burkar sill till 8 personer. Vi hann med massa mat, snaps, sånger, öl, kubbspel, bubbel, Grillning och till och med hoppa över 7 gärsgårdar och plocka 7 sorters blommor. Idag när jag tittade på min blombukett jag sov på insåg jag att en av blommorna jag plockade var en plastblomma. Lyckat? Det var därför ingan annan ville plocke den blomman.... nu förstår jag....

I slutet av kvällen var vi plötsligt 11 pers och 2 hundar.

jossefinast Kommentarer (0)

Höjden av lathet?

I förrgår natt drömde jag att någon städade mitt rum när jag sov. När jag vaknade var det fortfarande inte städad. Attans

I natt drömmde jag att jag lärde Yoshi använda toaletten. Men det kunde han inte när jag vaknade.
Attans

Måste alltså fortfarande städa rummet och gå ut med hunden...

Vad säger mina drömmar om mig som person?

jossefinast Kommentarer (0)

najs

jossefinast Kommentarer (1)

det bubblar i min mage

Just nu sitter jag på tåget mot uppsala. Fixade internet direkt för att kunna underhålla mig.

Var en tidig morgon idag, men på något märkligt sätt studsade jag ur sängen i tid. Är detta vändningen? Jag är lycklig. JAg känner mig hoppfull. Jag hoppas så på att jag får fortsätta känna såhär. en bubblande glädje i magen. Nästan så att jag vill gråta.

Att gråta har blivit ett vanligt inslag i min vardag, men just idag vill jag gråta av lycka. Lycka över att Den där sprudlande glädjen finns i mig igen. Det känns som att jag faktiskt kan bli glad.

Men nej. det handlar inte om att jag gått vidare, eller ens vill göra det. det handlar om att jag är glad och nu inte ska låta något annat påverka denna resan. Jag ska ha så roligt. Sen när jag kommer tillbaka till lund, ja då får vi se om glädjen finns kvar.

Jag håller tummarna och hoppas att ni också gör det. Kan behövas.

jossefinast Kommentarer (1)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer