Stinkande fråga

Tentorna över för den här läsperioden. Det kan ha gått vägen, men vet inte säkert. gick det inte nu så går det nästa gång i alla fall.

Har precis kommit hem från gymmet och u har jag en fråga till er. Vad gör man när man står och tränar på crosstrainern och det kommer en tjej och ställer sig på meskinen bredvid och verkligen stinker parfym? Jag hade 20 minuter kvar av träningen och blev så sjukt irriterad. man kan väl inte be henne byta maskin och till nästa gång tänka på sina medmänniskor och inta använda hela parfymflaskan på en gång?! eller?

Nä. så jag avbröt 10 minuter för tidigt och gick hem lite smått bitter. Ska nu hoppa in i duschen sen dricka kaffe och städa, eftersom det antagligen kommer hit folk ikväll som tänker dricka lite vin och festa till det för att fira att tentan är över.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer