Gud vad frisk jag är idag!

Igårkväll släpade jag mig ur soffan och gick upp till willys och köpte Ben & Jerrys. Jag tänkte att det hjälper ju mot allt. och se. idag är jag frisk som en nötkärna igen. underbart.

Dessutom satte jag klockan på åtta imorse, stängde av den när den ringde och när jag sedan vaknade höll jag på att få panik för jag trodde jag sovit bort hela dagen, men icke då. klockan var bara nio och jag var hur pigg som helst. Så gick upp och diskade och nu sitter jag med mitt kaffe och några mackor för att vakna till liv innan jag börjar plugga reglerteknik.

Ikväll är det Körrep med Sångarstriden som gäller, och sen går startskottet för maskins oktoberfest, där sångarstridslaget ska sjunga in bordsvisan. Kommer blir kul. Kommer upp bilder inatt eller imorgon. antagligen imorgon ;)

jossefinast Kommentarer (0)

Så fruktansvärt typiskt

just nu försummar jag bloggen för att jag ska hinna med skola och sångarstriden.

Tänkte att jag skulle berätta lite om vad Sångarstriden är för er som inte vet.

Det är en tävling på LTH där alla sektioner ställer upp med ett lag och tävlar i stora salen i AF-borgen. Det är tre tävlingsmoment, en körlåt, en borde/snaps-visa och ett fritt nummer. i det fria numret har man en tidsbegränsning på 12 minuter oc man får framföra vad man vill.

Hur som helst har jag hamnat på att dra i hela detta spektakel på maskinsektionen. Det krävs mycket tid och är så mycket mer att tänka på än man räknat med. Vi repar varje dag nu och det är verkligen fullt upp.

Och då går jag och får feber....

jossefinast Kommentarer (0)

Kvinnligt?

Senaste tiden har jag och Emelie märkt hur vattnet börjat rinna allt saktare ur både vask och badkar och vi har insett att dagen då vi börjar närma sig.

Nu har jag börjat ta tag i det. Just nu pausar jag från att ligga med armarna ner i avloppet under badkaret och det är säkert  inst en kilometer blonda hårstrån där i. lovar att det inte är mitt, jag e ju faktiskt brunett nu.

Fan Emelie vad du hårar....

jossefinast Kommentarer (1)

Vad har hänt?

jossefinast Kommentarer (2)

Stinkande fråga

Tentorna över för den här läsperioden. Det kan ha gått vägen, men vet inte säkert. gick det inte nu så går det nästa gång i alla fall.

Har precis kommit hem från gymmet och u har jag en fråga till er. Vad gör man när man står och tränar på crosstrainern och det kommer en tjej och ställer sig på meskinen bredvid och verkligen stinker parfym? Jag hade 20 minuter kvar av träningen och blev så sjukt irriterad. man kan väl inte be henne byta maskin och till nästa gång tänka på sina medmänniskor och inta använda hela parfymflaskan på en gång?! eller?

Nä. så jag avbröt 10 minuter för tidigt och gick hem lite smått bitter. Ska nu hoppa in i duschen sen dricka kaffe och städa, eftersom det antagligen kommer hit folk ikväll som tänker dricka lite vin och festa till det för att fira att tentan är över.

jossefinast Kommentarer (0)

Lycka?

Foto: Eva

Det är konstigt när man kan bli så glad av att se sig själv!?

Vill bara säga att Eva, du gör ett så sjukt bra jobb med dina foton. Väntar med spänning på bilderna.

jossefinast Kommentarer (0)

Snälla hjälp?

Nu lägger jag ner plugget för idag.Har suttit i 12 timmar, självklart lite till och från med pauser.

Jag har nu lärt mig några uppgifter, så det finna iaf en chans att jag klarar tentan. Dessutom har jag ju faktiskt en dag kvar av plugg innan det gäller. så tycker det borde gå. Under förutsättningarna att rätt uppgifter kommer såklart.

men det är några saker som jag behöver få förklarat;

  • Vad är och hur räknar man ut glidningsvinkeln?
  • Hur vet man vilka krafter man måste rita ut i friläggningarna?
  • måste man kunna formeln för ingreppstalet?

jossefinast Kommentarer (0)

I Löv

Foto: Eva


jossefinast Kommentarer (1)

Ont i huvudet

Jag är trött nu. jättetrött.

Jag har pluggat en del och känns som jag gjort framsteg. har fattat en del av uppgifterna så pass väl att det känns som att jag skulle klara dem om de kom på tentan. och det är ju skönt iaf.

Idag har jag äntligen fått tummarna loss och köpt en ny telefon. Var helt bestämd att det skulle vara en ericson och absolut inte touchscreen.

Det blev en touchscreen från samsung... Men nöjd är jag :)

jossefinast Kommentarer (0)

Man kan väl sammanfatta det som... en sammanfattning?

Dagen har gått bra hittills.

Träningen gick toppen. brände skönt i benen med träningsverk från igår, men klarade en timme på gymmet iaf.

Sen plugg med Felle. gick långsamt, men kändes ändå som att jag lärde mig lite nytt.

Och sen fotografering. självklart roligt, och känns som det kan ha blivit en del bra bilder.

Snart kommer maja och vi ska dricka lite vin och äta lite ost och snacka en jävla massa skit.

Men det blir en lugn tidig kväll trots allt. ska jobba 8 imorgonbitti och sen ska man ju orka plugga på det.

jossefinast Kommentarer (0)

Friskus

Då har man tränat fotboll och ska hoppa in i duschen. Sen är tanken att det ska bli gymmet imorgon bitti så jag hinner med allt jag ska göra sen.

Inatt är det tentaplugg i några timmar till som gäller. målet är att sitta effektivt till midnatt innan jag går å lägger mig.

Imorgon ska jag plugga med felle innan jag ska iväg och fotas med Eva. ska bli så kul. Kvällen ska nog gå till att träffa Maja som kommer till stan och hälsar på.

Blir ball

jossefinast Kommentarer (0)

Förklaring

Förra inlägget är skrivet till felicia, eftersom hon gällt på mig att texten blivit mindre så hon inte kan läsa. så nu har jag ändrat storleken i alla inlägg och passade på att fixa till rubrikerna så de blir lite snyggare. Allt för att slippa plugga ;)

jossefinast Kommentarer (0)

Ännu en gång

Nu ska vi se här Felle... jag gör så gott jag kan för att hitta rätt i kodningen....

såhär kanske?? Bättre nu? ser du

Eller det kanske krävs mer?


Närsynt? Ja men då ökar vi lite till.Nöjd nu?

jossefinast Kommentarer (1)

Labben igår var skitrolig

Kanske lite ironi....

 

jossefinast Kommentarer (0)

Take on me

Gick upp vid kvart i åtta idag. duktigt tänker ni, men nä. Gick och la mig i soffan och fortsatte slumra. Men nu är jag vaken, har fått i mig en bamsefrukost och är nu fit for figt för en dag i skolan bestående av inlämning av min uppgift jag lyckades få klart igår, komplettering på min labb, två timmars föreläsning i transmissioner och ett möte med sångarstriden.

Egentligen hade jag tänkt träna fotboll idag, men kommer inte hinna dit i tid, så det får nog bli gymmet istället. Lite trist, men får bli på torsdag jag gör min stora debut istället i så fall.

Ny favoritreklam

jossefinast Kommentarer (1)

Nöjd nu Felle?

Nu är designen bytt efter en hel del knep och knåp. Om ni inte kan se vad det står på den handskrivna texten i headern så är det en låttext. Lifehouse är ett av mina absoluta favoritband och har varit det sedan tidigt gymnasie, alltså sedan 2003. Detta är texten till låten "whatever it takes"

Kan tyckas det är lite dystert med grått å sådär, men nej. Det är fint. Hösten börjar komma och det ör dags för mys. Lite smådyster musik och dystra färger. Men kolla också på de finurliga leendena, så kanske det tränger igenom att jag faktiskt gillar hösten.

känner mig rätt stark

Vi spelade korpen idag och vann. stort. 18-2. Hurra till oss. Fan vad vi ska vinna serien.

jossefinast Kommentarer (3)

men vad fan betyder s?!

Blir jag klar med min inlämningsuppgift idag blir det ny bloggdesign ikväll. det är min belöning.

jossefinast Kommentarer (1)

kall om fötterna

Sitter vid köksbordet och ska plugga. Fryser som fan om mina fötter, som vanligt.

Ska nog sticka iväg till Willys nu och köpa lite plugg-bränsle, sen hem och koka kaffe, trycka imig en macka och fortsätta.

Motiverad..... -ish?

jossefinast Kommentarer (0)

mums

 

Muffins muffins muffins, i massor. Goda muffins

jossefinast Kommentarer (1)

Det är sjukt

Jag har så fruktansvärt mycket att göra hela tiden nu. Varjar heltidsstudier med aldeles för mycket jobb och samtidigt försöker man ha ett liv?

Sitter för tillfället på jobbet och väntar på att gästerna ska gå hem så att jag kan få gå hem... Gå hem för att sätta mig och förstå förberedelseuppgifterna jag har till labben imorgonbitti... Jobbigt? JA.....

jossefinast Kommentarer (1)

Älskar min nya tröja

Från KanDee

jossefinast Kommentarer (2)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer