Söndagsmys

Efter en slitsam helg för kroppen sitter jag nu i soffan med en kopp kaffe och en Emelie och har tittat på One Tree Hill. Har varit iväg i växjö fredag lördag och spelat fotboll. Mitt lag gick till kvartsfinal och jag känner att jag gjorde en bra turnering, men kunde ha gjort bättre ifrån mig. var nog ungefär ett halvårs träning som saknades. På tisdags är det dock dags att ta tag i fotbollen på allvar igen, då börjar nya tränaren.

 

Idag har jag pluggat lite el, har ju en del att ta tag i där. tänkte gå å lägga mig i sängen snart och mysa med min elbok. Målet är att läsa 80 sidor till idag. Kommer nog bli en sen kväll. *suck*

men först ska jag mysa lite till här i soffan och njuta av mörkret utanför som gör det meningsfullt att tända värmeljusen i fönstret.

 

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer