hous of wax

Igår fick jag en jättebra ide. Jag ville testa att vaxa benen. Så jag köpte såna där vax-stripes och Emelie fick hjälpa mig. Dock gick det sådär. så nu har jag ett bra ben och ett som har fläckar av hår lite här och där... Och jag kan berätta att det inte gjorde så ont som det ser ut. Det värsta var faktiskt att sitta med vaxet på benet och bara vänta på att emelie skulle rycka...Så ikväll kommer frhoppningsvis Sofia här och hjälper mig även med högra benet, annars kör jag på stefans ide, nämligen: temat på festen imorgonkväll är "bad hairday" och då behöver jag ju inte göra någonting....

jossefinast Kommentarer (0)

Effektivt Festande

Igår vad galet. Jobbade på akademibokhandeln till 20.00 och sen hoppade jag snabbt upp på cykeln och trampade bort till biskopshuset där jag hjälpte till att diska fram till halv tolv. På vägen hem sen stack jag inom Felicia som hade fest och träffade massa underbara människor.

Efter några pussar från felicia, ha blivit utklassad i singstar av Linge och kramats med Viktor så var det dags att sova, eftersom jobbet kallade dagen efter. Det var en väldigt effektiv fest i alla fall. Var där i högst 45 minuter och när jag vaknade imorse drabbades jag av panik för att jag trodde jag försovit mig, men det visade sig att klockan bara var kvart i åtta och jag hade hur mycket tid som helst innan bussen gick.

Felle, nästa gång blir det mer, på alla plan. Jag lovar

jossefinast Kommentarer (1)

duktiga duktiga flicka

Ni anar inte hur duktig jag varit idag. Jobbade på bispen, gick på I:arnas phadderinfo och sen var jag ute och sprang. Till råga på allt så åt jag nyttig sallad till kvällsmat. jag mår bra idag. Jag ska banne mig springa imorgon också, men då bara kortisrundan på tre km. Idag blev det 5. ganska nöjd är jag ju med tanke på att jag inte tränat sen i januari ngn gång.

Passa på att tävla förresten. Det är inte avgjort än!

jossefinast Kommentarer (0)

Tävling

Jag tycker att alla stora bloggar man läsar anordnar tävlingar lite då och då. Så detta tänkte nu även jag göra. Det är till och med pris till både ettan och tvåan.

Tävlingsregler:
Det enda som krävs är att man köper en resa för två till egypten under vecka 15 åt mig. Först vinner.

Priser:
Den som vinner, alltså är först med att överlämna biljetten, får följa med OCH jag bjuder på en öl i poolbaren. Ine fy skam va?
Andrapriset är helt enkelt att bjuda mig på en resa till hösten. weekend i london kanske? du väljer själv.

jossefinast Kommentarer (2)

Livet leker...

...inte alls


jossefinast Kommentarer (0)

När fan ska man lära sig

Dags för en liten uppdatering här kanske?

Några som undrat och jag kan stolt meddela att det kommer bli till att skriva den där roliga tentan ännu en gång vid ett senare tillfälle (Hoppas ni märker ironin).

Hela den här veckan blir det mycket jobb, både på akademibokhandeln, universitetet och kongresscentrum, men även en hel del phösgrejer. Men jag trivs av att ha saker att göra.

Lördagens tillställningar blev riktigt lyckades. Dock var det kanske en mindre bra ide att ge nyckeln till stefan och säga, visst ni kan ha efterfest hos oss, och sedan själv inte dyka upp där förrän två timmar senare. När ska jag inse att efterfesten ska man INTE ha hemma hos sig?

jossefinast Kommentarer (0)

Som en groda utan ben...

Jag är fortfarande riktigt trött. Man blir ju inte mycket piggare av att veta att när man kommer hem har man en hel kväll/natt framför sig tillsammans med ekonomiboken. Jippie.  Det känns ganska kört mååste jag erkänna. MEN jag har ju faktiskt hela 48 timmar på mig att pluga till det är tenta.

Hur ska detta gå...

jossefinast Kommentarer (1)

ekonomikris

Det är mycket nu. väldigt mycket. Jobbar mer eller mindre heltid. Och har tenta på lördag. Idag har jag tagit ledigt från jobbet för att kunna sätta mig in i investeringsbedömningen lite bättre.

Ska jag vara ärlig går det inte så bra. Men i eftermiddag ska jag sätta mig bredvid Sofia och plugga så hon kan få banka in det i huvudet på mig.

*suck*

jossefinast Kommentarer (0)

Mer räkor åt folket

Idag är det internationella kvinnodagen, men det jag tänker börja ta upp en morgon som denna är något helt annta, nämligen en räkmacka.

Klockan är strax efter nio och jag
och emelie sitter och äter frukost framför fyrans nyhetsmorgon och de säger fakiskt väldigt mycket intressant. Det jag tyckte var väldigt roligt var när de berättade om en väldigt dyr räkmacka. Det handlar om en föredetta kommunfullmäktige i danmark som i veckan blev dömd till 775 000 kr i skadestånd för att ha kastat en räkmacka på en kommunmedborgare.

Det hade tydligen uppstått någon form av delade åsikter och mitt i diskussionens hetta kastar Kirsten Thrane en räkmacka på medborgaren, som utvecklar en kraftig skaldjursförgiftning och på grund av sjukskrivning förlorar denne även jobbet.

Thrane har nu fått ta lån på sommarhuset och är väl närmare en personlig bankrutt, allt på grund av en räkmacka. Snacka om jobbigt läge för Kirsten...

jossefinast Kommentarer (0)

den som gapar efter mycket....Huvudrätten igår, nuggets!

jossefinast Kommentarer (0)

tydligen får man inte sova i kårhuset

Ja då var det över, VM i phösfest. Det blev riktigt lyckat, men även väldigt skitigt.

Men det måste väl ses som en lyckad kväll om man dagen efter har en extra uppsättning möbler, en kvarglömd väska med skolböcker och lite extra kläder...

jossefinast Kommentarer (0)

Sprakande tillställning

Har jag berättat att min plattång brann upp? Nä, det har jag nog inte. Det började gnistra och lukta bränt, så jag vågade inte använda den mer. Men nu har pappa sagt att han kan laga de. Det gjorde han med Johannas. så det var ju bra. Då slipper man köpa ny.

Idag har böckerna fått vila lite. Har städat lägenheten, ganska grundligt faktiskt. Badrummet skrubbades och speglar putsades. Jag och Stefan har dessutom flyttat över hans matbor och stolar hit, så nu är här jättetrångt, men vi komemr få plats 12 sittande imorgon kväll då det ntligen är dags för VM i phösfest. Jag är så peppad!

Vi har mycket planerat för imorgon. Jag och Stefan står som värdar för hela kalaset och iaf M-phös har lite påhitt planerade också. Sen är planen bastu under natten och sen är det ÖPK-möte på fredag lunch, och då blir det bakispizza. Jaddå!

jossefinast Kommentarer (0)

Jag vet...

... det är dags att skriva något. Det händer ganska mycket hela tiden, men för en gångs skull har jag svårt att formulera mig.

Det som det för tillfället läggs mest tid på är tre saker;
  • Jobb (pengar måste man ju ha)
  • Phös (vilket innebär en hel del fest och massa möten)
  • Plugg (INDEK-tentan börjar ju närma sig)
Dock känns det lite som att jag borde lägga mer tid på alla de sakerna. Men dygnet har bara 24 timmar och jag försöker sova 8 av dem, vilket iofs ofta misslyckas.

Ikväll efter mötet då vi la nollningsbudgeten har jag mest suttit och försökt skriva klart min sång till VM i phösfest som inträffar på torsdag. Då blir det sittning här hemma hos mig och sedan bastu uppe på kåren. Det blir ballt.

Nu blir det sängen

I'm still standing here

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer