Jag är en dålig människa

Jag skulle gå up tidigt, så var det ja. Men vad gjorde jag? Jag vaknade 9, stängde av väckarklockan, konstaterade att jag inte var så trött som jag trott jag skulle var och somnade om. Sedan vaknade jag kvart i tolv och bakade mina scones. Goda blev dem iaf.

 Jag kan bara inte ta mig samman att ta tag i mitt liv på riktigt igen. Vet inte riktigt om jag är redo att göra det. Om jag klarar av att vända tillbaka dygnet. Lära mig den där jävla ekonomin. Städa upp och organisera skåpen i badrummet och köket.Ta mig ur mitt One Tree Hill beroende. Lära mig hantera pengar igen.

Det är så mycket jag borde göra bättre. Men framförallt så mycket som jag borde gjort bättre och inte släppt taget om. Så mycket...

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer