I'm back

Idag har den gamla Josefin tittat fram ganska mycket. Det har synts på flera punkter faktiskt.

  • Jag har hållit mig sysselsatt. Jag har inte varit den förslappade, One Tree Hill tittande sjusovaren jag varit tidigare i veckan/månaden. Jag har varit på möten och jobbat hos mamma och ränt rundor på stan.
  • Jag lyssnade på BRA musik. När jag jobbade hos mamma och arkiverade papper ur pärmarna satte jag på min Ipod på högvolym och lät Metallica, System of a down och Lifehouse dåna i mitt huvud. Det var skönt och rensade ut en hel del skit som fastnat där inne.
  • Spelnörden återvänder. Jag har äntligen tagit tag i att installera mitt Warcraft 3, så nu hinner jag inte skriva mer, för jag ska nörda mig!
Ha en trevlig kväll
1 elisabeth:

skriven

Tack för idag! Jag har bestämt mig. Skönt att det är gjort så nu är det bara att betala som gäller. Ses imorrn! Kram och sov gott!

(Tänk jag kunde denna gång!)

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer