2 januari

Igårkväll var det familjehäng här hos mig. Familjen kom hit och Pappa gjorde Tacos, medan jag fortfarande låg under mitt täcke i soffan för att återfå värmen efter frysdiskincidenten. Vi åt, och det smakade underbart. Sen var det Parlamentet 10 år på fyran, så det tittade vi på. Förväntningarna var höga, och visst, det var väl ett bra program, men trodde det skulle vara så mycket bättre.

Vid 9 när parlamentet slutade
Ville mina systrar titta på film, så mamma och pappa lämnade dem här och sen va det film hela natten som gällde. Jag gick dock och la mig innan de andra två, och när jag vaknade i morse var de redan vaknade och hade startat nästa film. Visst är det underbart med syskon?

Idag ska jag försöka diska undan här och plugga. Idag är det hög tid att få ordning på vilken tenta jag egentligen ska skriva...

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer