mellanmål?

Vi är framme och jag älskar det här. Har åkt runt i Kuala Lumpur idag och tittat. Legat lite ute på terassen, dock lite molnigt, så ingen bränna än. Imoron åker vi ut till regnkogen och blir där tre dagar innan vi kommer tillbaka hit.

jossefinast Kommentarer (0)

Det kunde varit värre.

Man ska ju inte gnälla egentligen. HAr under kvällen nu suttit i nya jeans på det 4-stjärniga hotellets restaurang och ätit buffé. Sedan suttit i puben med familjen och spelat kort och druckit öl. Har varit en helt okej julafton. Så länge man inte tänker på tt det är jul och att alla andra sitter hemma och myser med glögg och julklappar.

MEn det finns de som har det värre. de som också är strandsatta här men som var påväg hem till familjen för att fira jul. vi har ju iaf familjen med oss. Nu ska jag krypa ner i den stora mjuka sängen med familjen och titta på Harry Potter 4, dricka mer öl och äta chips.

jossefinast Kommentarer (1)

God jul...

JA då var det julafton. vi har inte kommit från Amsterdam än och kommer inte göra det förrän imorgonkväll. Måste erkänna att det är ganksa deprimerande. Förmiddagen idag har vi tillbringat på flygplatsens shoppingcenter och köpt lite varmare kläder. Så nu behöver man inte springa runt på 4-stjärnigt hotell i mjukisdress. Känns rätt bra faktiskt.

Just nu visar de Emil i Lönneberga på TV. dock dubbat till tyska. MEn man får väl vara glad för det lilla, vi får ju i alla fall titta på svenkt julbord.


jossefinast Kommentarer (0)

Fast i Amsterdam

Här sitter jag hemma hos mamma och pappa i pappas gamla snygga glasögon

Ni som har koll vet att jag just nu borde sitta på ett flygplan till malaysia. Men nej, det gör jag inte. Sitter istället på hollands fjärde finaste hotell och har precis avnjutit lunchbuffé. Nu ska jag Och familjen ner på spa-anläggningen och träna och sola solarie, och så hoppas vi på att planet går imorgon.

jossefinast Kommentarer (0)

Malaysia, det är nära nu

Nu börjar det fanimej dra ihop sig. vid den här tiden imorgon så sitter jag i amsterdam.

Jag har snart packat klart och har betalat alla räkningar som förfaller när jag är borta. Jag har även gjort klart desigen på familjens "reseblogg". Jag kommer ju ha med mig min lilla rosa dator och genom den ska vi försöka uppdatera vad vi har för oss. bloggen startar på julafton med en liten julhälsning från oss.

Så jag antar att jag länkar till den, men ja, jag kommer väl lägga ut lite totalt meningslösa blogginlägg här med under resan.

Koala-Lemur
<--- (detta är alltså familjens reseblogg för er som inte fattade det...)

jossefinast Kommentarer (0)

Oh yes, it's gonna be nice

Om 36 timmar åker vi från lund mot kastrup. Spenderar sedan tid på amsterdamsflygplats. Planen är att jag och pappa ska dubbla reskassan på casinot. Sen lång Flygtur till Kuala Lumpur. NICE!

jossefinast Kommentarer (1)

Tentadags

Sitter hemma hos Patrik nu och laddar inför Tenta. klockan 2, alltså om 1½ timme börjar min tenta i reglerteknik, och jag är nervös. Jag måste verkligen sätta den, och det känns som att jag kommer göra det, men man vet ju aldrig.

Usch ja. hög nervositet!

jossefinast Kommentarer (0)

Ångest?

Ja, sista labbarna är avklarade. det innebär attnu är det tentaplugg för hela slanten. Det går långsamt. Alltid svårt att veta var man ska börja och vilka uppgifter man ska prioritera högst. Har försökt sammanställa lite extentor för att veta vad som är viktigt... men ja... jag vet inte.

Jag blir bara mer och mer sugen på att ta en paus och plugga något annat. något helt annat. Som Lovisa. hon pluggar någonting om hålbar utveckling och självhjälp. i kursen ingår en resa till indien och bangladesh. Jag vill också! Eller något helt annat. Journalistik vill jag läsa... Det är trots allt det man drömt om sen man var liten. men jag inser mina begränsningar. betyg som inte räcker till och sen svårt att få jobb... så ja, det kan jag ju glömma....

Nu är det motorer och kugghjul som gäller.

Underbart...

jossefinast Kommentarer (1)

Stora tårar faller

Jag älskar verkligen mina nya skor. synd bara att jag aldrig kommer kunna använda dem då dragkedjan gick sönder när jag testade dem igår :(

jossefinast Kommentarer (1)

När börjar det bli pinsamt?

Det nyaste tillskottet ser ni på stora bilden i mitten, och jag är SÅ nöjd

jossefinast Kommentarer (0)

Dokti Josefin

Nu har jag kommit lite mer i julstämning. Har tända ljus på kvällarna och äter pepparkakor. Kan vara för att tentorna börjar närma sig. Trotts lite skrik svett och tårar under förberedelserna lyckades jag genomföra dagens labb och känner mig nu väldigt nöjd. Ska snart iväg på sista föreläsningen i reglerteknik. Ska sedan ikväll göra labbförberedelser till sista reglerlabben. Ja, det är mycket nu.

Nu under eftermiddagen har jag:

Skrapat trisslotter, då Tobias lurat i mig att de höjer antalet vinste runder julen, så nu ska jag banne mig få de där 25 000 / månad i 25 år. snälla snälla snälla.

Läst i reglerboken för att inte behöva läsa lika mycket ikväll när jag ska försöka sörstå uppgifterna jag ska räkna

Hinkat i mig massa kaffe, för att reglera upp koffeinniån i blodet då jag inte orkade koka kaffe innan jag gick till skolan i morse

Lekt med mina nya kläder
från forever 21. Är jättenöjd! Två par leggins, 5 par trosor, ett par URSNYGGA(!) skor och en väldigt het klänning.

Dock passar inte klänningen optimalt just nu så de blir gymmet efter föreläsningen ikväll. Fotboll imorgon och kanske simma lite på onsdag? Hade varit fint om man lyckades med det. Och sen kan hålla det fram till malaysia. men det borde inte vara några problem eftersom det börjar närma sig tentor som sagt, och då är allt annat roligare att göra än att plugga.

jossefinast Kommentarer (0)

Superhjältejul

Idag är en sån där total-sunkig dag. Har gått i mjukiskläder hela dagen och inte ens tvättat bort sminket från gårdagen. Har försökt plugga hela dagen, men fattar fortfarande ingenting. Nu tittar jag på julkalendern och ska snart äta.

JAg gillar faktiskt årets julkalender

jossefinast Kommentarer (0)

Fortfarande i förnekelse?

Hört på malou, efter tio. Handlar om nyktra alkoholister.

"Så du var alltså Alkoholist?"
"Nej, Jag gillar inte att sätta etiketter på folk"

jossefinast Kommentarer (0)

Godmorgon

Nu sitter jag med min stora dator igen. Mycket lättare att skriva och pyssla på. men GUD vad smidig den lilla är. Var bara tvungen att säga det ;)

Jag har precis kommit ur duschen och sitter och hinkar i mig kaffe. Snart ska jag ta bilen och köra hem till mamma och pappa för att hämta min cykel och cykla upp till jobbet. Borde nu stressa runt i lägenheten och packa ihop allt jag behöver ha med mig i eftermiddag sen. eller ja, kväll. Ska till Skolans Afterschool efter jobbet och där ska det spånas idéer till Lundakarnevalen. Blir säkert bra

Nä, nu får jag rusa in på toaletten och smeta på mig lite smink.

jossefinast Kommentarer (0)

Pink pink pink

Med webcam tar man ju alla bilder underifrån... hur snygt blir det på en skala?

Har nu formaterat den nya datorn, och ja, lite snabbare går det nu. Köpte ju den på blocket, så helt ny var den inte ;) Har pimpat den med en fin rosa bakgrund också. Och nu fortsätter jag med reglertekniken...

 

 

 

jossefinast Kommentarer (0)

Bloggdator?

Jag har en ny dator

jag älskar den :)

Den har webcam. vad fan ska jag ha den till?

Den är rosa.

Den är liten.

Och jag är glad.

Sa jag att den är rosa?

Alla föreläsningar är räddade

jossefinast Kommentarer (0)

Första snön faller

Sitter hemma idag och ska plugga. inga föreläsningar i skolan nu förrän på måndag igen. dock har man mycket att göra. många uppgifter att räkna och labbar att förbereda sig till. Tur man håller sig sysselsatt.

Har startat Poccahontas på TVn nu som lite avslappning. Disneyfilmer. Underbara Disneyfilmer.

Julen har börjat smyga sig på lite och igår hämtade jag upp julpyntet från förrådet. Ble mysigt. Men jag har svårt att komma in i den där julstämningen eftersom jag vet att jag itne ska vara i sverige under julen i år. Kommer inte äta någon julmat på julafton och inte heller titta på varken kalle eller Anna Anka. Men det ska bli så skönt. Komma iväg. få lite sol. Börja om?

jossefinast Kommentarer (0)

Händelserik helg

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer