Jobbigt värre

Just nu är jag på Jobbet. Står nere i Palästra och vaktar fruktkorgen. Nä inte riktigt, men för tillfället är här inte mycket att göra. Ska snart springa upp i Pictura och plocka ner dator och projektor, sen är det slut för idag. Det är hårt att vara en arbetande kvinna;)

Men jag trivs riktigt bra faktiskt. Det är ett jobb där man själv kan välja sina tider ganska mkt beroende på vilka uppdrag man vä'ljer att ta. Nu gör jag även massa smått och gott för kongresscentrum, så som att vika mappar och göra namnbrickor.

Ikväll är det tröäning igen. Vet inte hur jag ska klara det med tanke på vilka problem jag hade att ta mig upp för trapporna i morse. Och igår var det inte ens ngn hård träning. Idag däremot är det RIKTIG målvaktsträning vilket väl innebär att jag inte kommer komma ur sängen imorgonbitti....*suck*

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer