okej....



Det blir bara värre och värre

jossefinast Kommentarer (4)

Nördar



Och de tar minsann upp hela bandbredden också. ska nog lyckas ta ett värre foto sen...

jossefinast Kommentarer (1)

Pissemuggen

När vi ändå är inne på muggar tänkte jag låta er ta del av min pappas Pisse Mugg. Det är inte Så illa som det låter, det är snarare ganska kul. En liten ordvits som i vår familj blivit vardagsmat. Kasta om bokstäverna i Musse Pigg, och vad får man? Jo Pisse Mugg.

Men när man bara lyssnar på namnet på denna mugg är man ju inte längre så sugen på att dricka kaffe ur den, eller vad säger ni?

jossefinast Kommentarer (0)

Favoritsaker



Såhär ser det ut där jag sitter nu. Livsnödvändiga favoritsaker på bilden:

Nallemuggen: Min favoritmugg hemma hos mamma och pappa. Den mugg jag hade med i skolan på lågstadiet tror jag det var. Och jag var så glad för min mugg med nallar. Vad jag nu i efterhand har insett är att det ju faktiskt är julmotiv på den.

Nördmusen: Den fick jag i födelsedagspresent tror jag det var av Christian. En "Razer diamondback". Helt underbar tycker jag den är och alla andra svär över att den har så hög känslighet. haha, en spelmus helt enkelt.

Kalendern: Om folk tycker jag dubbelbokar mig mycket nu och inte har koll på saker och ting... tänk då hur det skulle sett ut om jag inte hade  min älskade kalender. Närbild kommer här.



Undrar om någon annan än jag kan tyda denna kalender;)

jossefinast Kommentarer (0)

Jobb

Nu sitter jag hemma hos Mamma och Pappa och gör excellark åt Pappa. Man måste ju ta de jobb man får... Dock har jag inte diskuterat lönen än.. det var kanske dumt att missa det. Så pappa (min trognaste läsare) nu får du vara beredd på att höja min lön!

Om 1½ imme ska jag in till stan och byta mina svarta högklacakde skor. De gick sönder! ankelremmen lossnade. Blir så sur. Efter det är det dax för föreläsning i fysik. Sååå spännande.Sen ska jag hit igen och fortsätta jobba. Det är slitsamt att itne ha CSN och försöka jobba ihop sina pengar...


Träffade Emilia i Lördags. Den där helgen på centersyd hade vi kul!

jossefinast Kommentarer (2)

Ändrade planer

Har redan gjort en ändring i veckorplaneringen... Elelr två till och med. Idag kunde jag sluta redan 16.30 då det kom en annan tjej och löste av mig utan att jag räknat med det. Både bra och dåligt. Nu har jag tid att gå på Bio istället. Ska se "Patrik 1.5". Tror den är jätterolig!

Imorgon förmiddag ska jag däremot jobba hos pappa. Han behöver hjälp med att organisera upp alla sina ordrar och grejer. Ska börja med att förhandla fram en bra lön och bra arbetsförmåner. Hahaha

Ha en trevlig kväll. Berättar om filmen senare.


Och Jo Felicia, jag kan visst de jobba när vi har föreläsning. Har du redan glömt att jag redan läst denna kursen en gång?

jossefinast Kommentarer (0)

Veckoplanering

Måndag:    Jobba 8 - ca 23

Tisdag:     Föreläsning i vågrörelselära 13-15
                 Fritidsgården på fågelskolan 18.30

Onsdag:    Jobba 8-16
                  Middag på Krischan med potentiellt blivande phöset

Torsdag:   Jobba 9 -16
                   Träning 19 -20.30

Fredag:     Jobba 7-17.30
                  Hem till mamma och Pappa?

Lördag:     Födelsedagsfirande för mamma
                  Snörsjöabalen!

Söndag:    Bal-Brunch
                  Släktmiddag hos päronen

Jag sitter just nu och tittar på film och börjar bli riktigt trött. Ska gå och lägga mig när den är slut. Ska ju upp och jobba imorgon och kommer inte sluta förrän sent. Men är ju ledig från jobb på tisdag, så det är det värt.

Hoppas ni har en bra kväll!

jossefinast Kommentarer (1)

Skånesdjurpark

Jag och John har varit på utflykt idag. Vi åkte till skånesdjurpark och gick runt och tittade på djuren i det fina vädret. Var riktigt mysigt. Önskade bara att jag hade en systemkamera med ett bra teleobjektiv så man kunde tagit riktigt fina bilder. Men fick göra så gott man kunde med Johns kompaktkamera.



Jag älskar verkligen djur. De väcker mina moderkänslor. Har kommit fram till att jag vill ha: en ko, en tvättbjörn, en kanin, en älg, ett lodjur, en vildkatt, en varg och en kronhjort. Jag antar att man inte får ha det....

jossefinast Kommentarer (0)

NU?

Finns det något tråkigare än när alla planer ställs in? Inflyttningsfesten vi skulle på idag blev inte av, så det blir förfest här för mig söfia och Brage... sen kanske vi drar ut. Blir de svarta skorna i så fall.

Sofia och Brange är på väg hit nu iaf. Får se vad det blir av det hela...

jossefinast Kommentarer (0)

höga klackar

Börjar planera för utgång nu... Blir förfest här om några timmar... Vilka skor ska jag ha?

jossefinast Kommentarer (0)

kvällspromenad



Jag och john gick till Statoil och köpte godis till mig... så nu har jag ont i magen... jobbigt.

jossefinast Kommentarer (2)

slitna toppar?



Mr Rastafari är jävligt snygg, men det var ju inte meningen har skulle se ut sådär... vad hände med håret??? Får köpa ett bättre balsam tror jag...

jossefinast Kommentarer (4)

Phös-09?

Nu är det mycket på gång för mig.

Idag lämnade jag in en ansökan tillsammans med några andra maskinare till att bli Phös-09. För er som inte vet innebär detta att man kommer organisera och hålla i nollningen. Jag är satt på platsen som Överphös och nu hoppas vi bara på att vi blir invalda. Detta skulle dock leda till väldigt mycket tid som måste läggas ned. Därför måste jag verkligen se till att lyckas jobba så mycket jag bara kan nu innan det drar igång för mycket så att jag då kan vara lite mer passiv med jobb, men ändå ha råd att leva.

Dessutom får vi se hur mycket fotboll jag kommer kunna vara med på, men så länge jag har en öppen diskussion med tränaren hoppas jag allt ska fungera ändå.

Men det ska bli fruktansvärt kul och vi är en riktigt bra grupp. Hoppas hoppas hoppas!


Togafest 2006 under min nollning

jossefinast Kommentarer (0)

Resa

Jag är väldigt sugen på att ta en resa i oktober november någon gång. Behöver lite sol! Hade varit så skönt om jag kunde kura med mig sofia på något sånt nu...

Vill till ett varmt ställe, men det får inte bli för dyrt. Somd et ser ut nu får det nästan bli egypten... Men det känns lite jobbigt att åka dit två tjejer bara.... Jag får fundera lite på det. Någon som har något annat tips?

jossefinast Kommentarer (1)

Saknar Dig

För tillfället är det en person jag längtar efter och saknar väldigt mycket. Han är en av mina alldra bästa kompisar och vet att han alltid ställer upp för mig... Har alltid roligt med honom och på något konstigt sätt förstår vi varandra väldigt bra...

Micke, kom hem!


jossefinast Kommentarer (0)

Nytt i vardagsrummet



Dessa fina lyktor köpte jag idag inne på Indiska. Har gått och kollat på dem ganska länge, men idag slog jag ill. Det är ju trotts allt löning. Tyckte det blev riktigt fint. Får väl se vad John tycker när han kommer hem.

jossefinast Kommentarer (1)

Min fönsterkarm

Jag gillar sakerna i min fönsterkarm för tillfället. Vad tycker du?

jossefinast Kommentarer (2)

Underbart



Såhär ser man ut efter en riktig målvaktsträning på en riktig gräsplan.

jossefinast Kommentarer (0)

Jobbigt värre

Just nu är jag på Jobbet. Står nere i Palästra och vaktar fruktkorgen. Nä inte riktigt, men för tillfället är här inte mycket att göra. Ska snart springa upp i Pictura och plocka ner dator och projektor, sen är det slut för idag. Det är hårt att vara en arbetande kvinna;)

Men jag trivs riktigt bra faktiskt. Det är ett jobb där man själv kan välja sina tider ganska mkt beroende på vilka uppdrag man vä'ljer att ta. Nu gör jag även massa smått och gott för kongresscentrum, så som att vika mappar och göra namnbrickor.

Ikväll är det tröäning igen. Vet inte hur jag ska klara det med tanke på vilka problem jag hade att ta mig upp för trapporna i morse. Och igår var det inte ens ngn hård träning. Idag däremot är det RIKTIG målvaktsträning vilket väl innebär att jag inte kommer komma ur sängen imorgonbitti....*suck*

jossefinast Kommentarer (0)

Back on track

Nu håller jag på att ladda in alla gamla bilder i datorn. Sådant som måste göras efter en formatering...

Idag har jag jobbat 9 timmar och efter det var första träningen med LBK. Var SÅ roligt att få lite riktig målvaktsträning med tränare. Kändes som de faktiskt ville att man skulle vara där. Träning imorgon igen och det ska bli kuuul. Dessutom är det heldagsjobb imorgon också. Så nu är det bara att slita. Känns skönt att livet mer och mer blir "som det ska" igen.

Som det ser ut nu blir det mycket jobb nästa vecka också, mycket servering om jag fattat det rätt. Lunchbufféer = möjlighet att ta hem matlåda. Det är en skön känsla att känna att man antagligen klarar av att betala hyran en månad till.




              Bild: Emelie

jossefinast Kommentarer (0)

ryggsimm

Karma, vad har jag någonsin gjort dig?

Idag på jobbet lyckades jag tappa min mbiltelefon i toan. Ja i toalettsolen, eller porslinsguden som en också kallas. VARFÖR????? Så under hela eftermiddagen och kvällen flippade den totalt när man försökte starta den och skickade skumma meddelanden till sofia. Men nu efter några timmar på elementet så fungerar den precis som vanligt igen. Om inte lite bättre. Godisshottarna från nyår har äntligen tvättats bort. yippie

jossefinast Kommentarer (0)

Planering

Imorgon börjar en ny vecka. Och denna är fullspäckad.

Måndag:
Jobb (Biskopshuset) 07.45-16.30
                 Fotboll 17.30-19.00

Tisdag: Jobb (Biskopshuset) 08.00-16.30
               Fotboll 19.00-20.30

Onsdag: Jobb (Biskopshuset) 19.30 -->

Torsdag: Jobb (BioGaia) 08.00 -->
                  Fotboll 19.00-20.30

Fredag: Föreläsning 13.00-15.00
               Träffa Emelie

Lördag:
Inflyttningsfest hos Henke

Söndag:
Hinna plugga kanske??

jossefinast Kommentarer (1)

Hemma igen

Nu sitter jag hemma i soffan framför tv:n nerkrupen under en filt och tittar på topmodell igen. Är trött och kall och har ont i huvudet. Märks att det börjar bli höst på riktigt nu. Det possitiva är väl att jag nu har tagit fram vinterkappan och kan börja använda mina älskade mössor och framförallt min keps/hatt. Hade tänkt visa hur fin min garderob blivit lite senare. Även vissa mina nya skor. Hoppas ni älskar de lika mkt som jag ;)

jossefinast Kommentarer (0)

Dagens humör


Foto: Emelie
Smink: Jenny

Masade mig från sängen till soffan och ligger nu och tittar på Top Modell 10 samtidigt som John Moppar golven. Sippar på mitt gröna te med vaniljsmak och försöker bara se uppåt och framåt.

Ikväll flyttar jag hem til mamma och Pappa över helgen. Blir kulturnatten med familjen ikväll. Har saknat dem. Det slog mig för någon dag sedan: undrar vad som hade hänt om jag inte valt att flytta hemifrån. Hade jag då kanske klarat mina tentor? Hade jag träffat John? Jag har ingen aning. Och jag kommer aldrig få veta.

jossefinast Kommentarer (1)

Nähä

det gick inte.

jossefinast Kommentarer (0)

Hjärtklappning

Dålig dag.

Men det går nog att dansa bort ikväll.

jossefinast Kommentarer (0)

Nostalgi

Ikväll ska vi på Nostalgi! Det är Helsingkrona nation som startat en klubb med 90-talsnostalgi. det kommer bli lågstadiedisco-känsla! Ska bli så fruktansvärt roligt. Förväntar mig Backstreet boys, Roxette och Aqua!

jossefinast Kommentarer (0)

Jippie


Foto: Emelie
Smink: Jenny


jossefinast Kommentarer (1)

glad

Åh gud vad nöjd jag blev med bilderna Emelie nu redigerat klart. Känner mig riktigt fräsch;) På den här bilden gillar jag framförallt mitt öga...



Foto: Emelie
Smink: Jenny

Nu ska jag hoppa in i duschen, Sen ska jag töja ut mina nya jeans så jag kan knäppa dem inför jobbet ikväll.

Vad tycker du om bilden? en framtida kariär som modell:P

jossefinast Kommentarer (1)

SEGT

Wihooo! Emelie håller på att redigera mina biler nu. Längtar tills jag får dem!

Idag är en riktigt seg dag. Börjar jobba 16.30 och jobbar väl en 6 timmar eller ngt. Men innan det ska jag till SYO vid 11 och kanske ner en runda på stan för att hitta ett par låga skor jag kan ha när ja jobbar. Ett par låga svarta och tysta skor. Dessutom måste jag ha svarta strumpor...

Så vad ska jag mer göra idag? borde träna.... men är inte alls peppad på att sticka ut och springa... Det får nog bli trampmaskinen här hemma och lite situps och sånt för att sämpa det dåliga samvetet.

jossefinast Kommentarer (0)

update

Nu sitter jag och tittar på "Joe Dirt" med John... Eller ja, John har somnat... och jag somnar nog när som helst också.

Idag har jag varit jätteduktig. Har pluggat JÄTTEMYCKET och dessutom tagit reda på allt om jobbet. så nu är läget under kontroll. riktigt skönt faktiskt.

Bilden är från nollegasquen i lördags. Och gud vad kul vi hade... och gud vad sliten jag var i söndags.... r framförallt nöjd med min frisyr.

jossefinast Kommentarer (0)

Knäckebröd

Jag älskar verklien knäckebröd!!! Det är så underbart gott. Speciellt medd dubbelpålägg. Allt ska alltid vara med dubbelpålägg! Ost och skinka med lite senap mellan, ost och marmelad, ägg och kaviar eller leverpastej och gurka.... Men varför ska det smula så förbannat???

jossefinast Kommentarer (1)

2000

Jag lyckades missa förta träningen med nya laget... Eller ja, jag var nere och kollade iaf. Men det är nog lika bra för förkylningen att jag itne var med. Då kanske den ger med sig nu i veckan.

Angående träningskortet jag gnällde på i föregående inlägg så kollade John upp det och för oss som bor på AFB kostar kortet enbart 2000 så då är det helt okej... Blir antagligen det kortet jag ska köpa... när jag har fått ordning på pengarna.

jossefinast Kommentarer (0)

2800?!

Jag fick precis en chock. Hade ju tänkt köpa träningskort på Nautilus nu när de byggt om, då läget är toppen och allt är nytt och fräscht... innan var det ca 300 dyrare än att träna på gerda... men nu har de höjt priserna så det kommer bli det dubbla!!!! Visst, jag får simkort och massa annat här... men.... 2800 är mycket pengar! har svårt att bestämma mig...

jossefinast Kommentarer (0)

Tjorven och Mysak

Ja! nu håller Emelie på och ska redigera mina bilder hon tog. underbart!

Just nu sitter jag och tittar på Vi på saltkråkan, Tjorven och Mysak för att vara exakt. Vilka fina minnen...


jossefinast Kommentarer (0)

IKEA

Efter skolan vid tre åkte jag, John, Sofia och brange till IKEA.

Detta införskaffades:


  • Vit hårig matta
  • Taklampa till vardagsrummet
  • 2 DVDhyllor
  • Växter
Så nu väntar jag bara på att John ska komma hem med bilen och grejerna. Han sitter på Helsingkrona me de andra och pluggar. Jag var med en liten stund, men sen gick jag hem. Är så trött.

Imorgon har jag körlektion igen... var ett tag sen sist nu... men antar att jag måste ta tag i det där.... hur gör jag då om jag ska börja jobba måndag till torsdag och min körlärare bara ska jobba tisdag onsdag??

jossefinast Kommentarer (1)

på G

Nu är min dator lite brukabar igen. Det är bara lite till som ska fixas innan den blir som förr, men det dröjer för hoppningsvis inte för lång tid...

Sitter nu och tittar på mighty ducks, tvåan. Filmer jag helt missat som yngre, men de är ju faktiskt lite småroliga:)

Ha en bra kväll

jossefinast Kommentarer (0)

Elak?

Nu har jag nästanlitedåligt samvete. Telefonen ringde nyssoch dettasägs:

Hon: Hej. Jag heter ... och ringer från tidningen "Allt om Resor"
Jag: Nej nej nej nej nej!
Hon: Nähä... inte det. då ber jag om ursäkt

Var jagför elak?

jossefinast Kommentarer (0)

Just det

Förresten, Jag har fått jobb!!! JObbar nu på Biskopshuset med servering och dylikt!

jossefinast Kommentarer (0)

Misslyckat

Vilken misslyckad utekväll det blev igår. Vi tyckte vi var ute i god tid när vi gick från Sparta vid elva, men när vi kom till Hallands var det fullt! och likadant på Krischan.... Så vi gick till en korridor på Helsingkrona, men drog hem ganska snabbt sen. Det blir definitivt bättre idag!!!

Det som står på schemat är Nollegasque. Jag har nya skor och min klänning är insydd. Lär bli en succé.

jossefinast Kommentarer (0)

update

Jag lever fortfarande, tro det eller ej. Förkylningen håller på att gå över och min dator fungerar förhoppningsvis imorgon kväll igen.

Det händer mycket saker nu. Söker jobb som en galning på massa olika diverse ställen. Imorgon ska jag provjobba på Biskopshuset. Det ska bli riktigt spännande. Förhopningsvis kan man ju få en hel del timmar där de närmaste veckorna så att man tjänar ihop pengar till hyran i alla fall. Sen självklart håller jag fortfarande tummarna för TetraPak.

Imorgon kväll ska antagligen jag och Sofia ut och svira. Blir väl en fnittrig förfest och sedan nation. Ser fram emot att få festa utan att ta ansvar för massa nollor;) Sen på lördag är det Nollegasque. Riktig finsittning, och då ska det tas bilder!!! Tur att Felicia offrar sig och följer med mig dit.

Nu får jag slita mig. Ska snart iväg till skolan och plugga lite fysik. Känns som det är lika bra att komma igång redan nu.

Ha en underbar dag


jossefinast Kommentarer (0)

Duktig

Idag känner jag faktiskt att jag gör nytta. Då min dator inte fungerar och Johns krånglar har jag enbart internet på den stora datorn som är kopplad till TV:n. Den är det inte så praktiskt att sitta vid, så därför slösar jag inte bort så mkt tid på internet.

Jag har nu därför tagit mig igenom diskberget i köket och städat av bänkytorna och golvet. Känner mig duktig. Nu tänkte jag gå vidare till badrummet. John kommer bli så imponerad när han kommer hem imorgon. Han kommer inte känna igen sig.

Fortfarande inga bilder, eftersom allt sånt finns på min dator... eller fans....

jossefinast Kommentarer (0)

Promenad och Disk

Nu har jag lyckats beslagta Johns laptop igen. Han somnade i soffan strax efter halv tio, och då gick jag ut. Har varit ute och gått och lyssnat på musik i nästan två timmar. Eller en och en halv iaf. Har varit riktigt skönt. Nu tänkte jag nog ställa mig och diska ett tag innan jag ska krypa ner i sängen hos John.

Imorgon ska jagjobba några timmar hos mamma igen, antagligen. Sen ska jag försöka städa färdigt köket och det är dags att tömma hyllorna i garderoben. Är ensam hemma hela kvällen då John kommer hålla till i verkstaden. Blir väl antagligen någon film också.

jossefinast Kommentarer (0)

På bättringsvägen

Nu sitter jag med Johns laptop iknät och leker. Han håller nämligen på och installera om min... Jag hoppas innerligt att mina bilder och alla andra filer inte försvinner.

Samtidigt tittar vi på Ironman och jag tar små påerioder och försöker diska undan i köket.

Min förkylning har blivit mycket bättre och idag är det jag som får ta hand om John istället.

jossefinast Kommentarer (0)

Virus

Både jag och min dator är sjuklingar...  Datorn är det nog kört för, så det blirrehab imorgon. Men för mig är det nog trotts allt på bättringsvägen.

Nu sitter jag ,Linnea, Viktor och Micke och tittar på Braveheart, och det är en himla tur att linnea är här, annars hade nog grabbarna lyckats lura med mig på fest. Men nu får jag vara hemma och ta det lugnt och göra mig av med den här förkylningen.

tänkte ladda upp en bild nu också, men min dator är ju lite knasig nu.. så det går inte...

jossefinast Kommentarer (0)

Tjejkväll

Nu har jag suttit hemma och tyckt synd om mig hela dagen. Jag har blivit så fruktansvärt förkyld. usch... Känns som jag snutit ut halva hjärnan idag...


mina snytpapper

Just nu är jag mest bara glad att det slog till idag och inte igår innan fotograferingen. redan då var det påväg, men idag är jag bara så helt igentäppt.

På grund av detta blir det ju då ingen utgång med Henke som planerat, utan istället kommer min älskade syster, Linnea, hit och vi ska ha tjejkväll med Pizza och film. john ska nämligen iväg på saker med nollningen.

Dock ska även Micke och Viktor vara med på vår tjejkväll och titta på film och äta pizza. viktor ville även dra med min syster ut sen, men då hon är 12 år gammal tycker jag det låter som en dum ide.

jossefinast Kommentarer (1)

Förväntning

Ojdå, det gör verkligen sitt i statistiken att bli länkad av en välläst blogg. Gick från 10 läsare till 112 igår. Kul. Synd bara att jag inte har ngt vettigt att säga;)

Igår eftermidags var jag ju i Helsingborg och blev fotograferad av Emelie. Det var verkligen jätteroligt och Emelie var en riktigt härlig tjej. Väntar med spänning på bilderna nu. ett smakprov har jag dock redan fått på hennes blogg.

jossefinast Kommentarer (1)

Nu

Okej, då har man varit iväg på föreläsning. Kändes konstigt med massa folk man inte brukar vara i skolan med.

Nu ska jag ta tåget till Helsingborg och träffa Andreas innan jag ska Fotas av Emelie. Ska bli SÅ roligt!

Have fun

jossefinast Kommentarer (0)

Promenix

Fotbollsträningen blev en riktig pers. De har beslutat på Svenska Fotbollsföbundet att Veberöds AIF inte får spela kvar i division 2. Lagom roligt.

Efter träningen var jag ute och gick i säkert en och en halv timme iaf. Var riktigt skönt att bara gå och gå och försöka reda ut tankana lite om allt.

jossefinast Kommentarer (0)

Fullt upp

Äntligen känns det som det händer någonting. Fick nyss ett SMS angående ett jobb, så nu har jag lite mer timmar på G förhoppningsvis.

Snart är det dags för fotbollsträning. har inte tränat på en vecka på grund av mitt dumma finger (tränat fotboll alltså). Det gör fortfarande ont, men nu får det fanimej funka! Annars får jag åka och kolla upp det på sjukhuset...

Imorgon ska jag även gå på föreläsning i Tillämpad vågrörelselära hade jag tänkt mig. Vi får se om jag orkar gå ur sängen... Men det känns som att det kan vara bra att gå på de föreläsningar jag kan iaf. Det ska nog gå bra.

På eftermiddagen bär det av till helsingborg där det är fotografering som gäller. Riktigt kul ska det bli! Ska välja ut vilka skor jag ska ha med mig.

Imorgon kväll är det EM i Ölhäf nere i elektros pub, men får se om jag går dit över huvudtaget. Har ju kanske fotbollsmatch dagen efter, om inte SVFF bestämmer sig för att utesluta oss ur serien....

jossefinast Kommentarer (0)

Gamla vanor

Idag har det iaf hänt någonting.

Vaknade vid 10 när pappa ringde. Åt frukost och läste lite bloggar innan jag stack iväg till jobbet. Blev klar snabbt så mötte upp John på Maskin och åkte ut till Nova med honom, Sofia, Micke och Brange. Trevligt att känna sig som en i gänget även fast man är helt ute och inte längre bidra med något till deras diskussioner om föreläsare och skola...

Sen stack i tillbaka till maskin och jag satt med dem när de pluggade en liten stund och nu är jag hemma igen.
Ska käka lite sen är det dags att tömma golvet i garderoben. YEY!

jossefinast Kommentarer (0)

Ensam

Vissa dagar känner man sig bara ensam. Just nu känner jag en liten oro över vad jag ska göra med mit liv. Den närmaste tiden har jagmin garderob att fundera på. Och att skaffa ett jobb... Men jag måste även börja ta mina tentor. Missade ju båda två denna perioden. Det var inte tanken...

Det mesta känns bara hopplöst. Får avreagera mig på trampmaskinen och skivstången.

jossefinast Kommentarer (0)

SKOR!

Nu har jag fått ur alla mina skor ur garderoben och upptäckte att några av mina ögonstenar saknas. Antar att de är hos mamma och pappa helt enkelt. såhär ser det iaf ut i vårt vardagsrum för tillfället:



De skor jag saknar mest är desa som jag köpte på Bianco för två år sedan inför min Nollegasque;



Men jag har iaf konstaterat att jag borde köpa betydligt fler par skor då de flesta är väldigt gamla. Fr ta och göra något åt detta.

jossefinast Kommentarer (1)

Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk! Har ont i Halsen och snorar. Underbar. Så därför tänkte jag nu göra mig en kopp te och krypa ner i soffan igen och titta på film. Kanske rita lite i photoshop. Jag som skulle sortera skor idag... Men jag orkar inte. Jag somnade nyss och vaknade av att Phöset ringde och undrade om jag visste vart John höll hus. Det visste jag inte.

Men nu vet jag att han är påväg hem till mig med Cola.

jossefinast Kommentarer (0)

rättelse

Okej förlåt, John gjorde tydligen inget inne på toaletten igår, han försökte bara.

jossefinast Kommentarer (0)

Redan vaken?

Man kan ju fråga sig vad jag gör uppe redan efter en sådan kväll, men det är så att jag har tvättid nu. Då John i snart en vecka gnällt för att han inte har några rena boxer, och jag börjar få ont om både byxor och trosor, så har jag inget annat val än att vara vaken.

Det är även så att jag i eftermiddag ska jobba, så om vi har tur går det att fixa så att jag får internet och kan sitta och blogga lite, för det kommer nog bli enhel del dötid. Annars får jag väl helt enkelt ta med en gammal hederlig bok och läsa...

jossefinast Kommentarer (1)

Ansvarsfulla Catwomen

Vilken fruktansvärd tur att jag är SÅ ansvarsfull.

Vid 7-tiden fick Catwomen (jag) Följa med en okänd nolla in på toaletten så han kunde spy och där satt jag med honom säkerligen en halvtimme innan jag lyckades få ut honom igen och hitta hans faddrar. Det var en upplevelse.

Vid 5 i tolv följde Catwomen (jag) en skitfull Hjalmar hem som inte gick rakt för fem öre och var påväg baklänges ned för en trappa. Det är aldrig bra att försöka drick ikapp, lärt dig det nu??

Vid 5 över 12 cyklade Catwomen (fortfarande jag) med en "smått" berusad sambo hem och satt i soffan och lyssnade på honom göra sitt inne på toaletten.

Men det var en rolig kväll...

jossefinast Kommentarer (3)

Fotografering på G

Vet ni vad? på Fredag ska jag bli fotograferad. Av ingen mindre än Emelie Ohlsson som fotat både Elin Kero och Stina-lee. Känns väldigt häftigt måste jag säga.


jossefinast Kommentarer (0)

John Tucker must die

Så hur har det gått för mig idag då? Jo, jag har Börjat rensa garderoben, fixat tvättid, fixat mat och lagt i ordning alla DVD-filmerna. Härligt att kunna känna sig lite duktig.

Dock har jag ju inte kommit iväg och tränat, men jag har kört lite "hemmaträning". Så lite duktig är jag nog.

Jag har lyckats få John att titta på "John Tucker must Die" med mig. En riktigt dålig film egentligen. Men är man på rätt humör så... Ingen särskillt tung film iaf...



Nej jag vill inte döda ngn, inte det jag menade med på rätt humör ;)


jossefinast Kommentarer (0)

Tavlan



Här ser ni bild på hur tavlan vi satt upp ovanför sängen ser ut. Ganska häftigt blev det väl ändå? Och till höger i bilden syns även mina rosa boxar jag ska ha i garderoben. Nu ska jag fortsätta sortera udda strumpor och tomma skokartonger...

jossefinast Kommentarer (1)

Ny vardag

Idag är första dagen i skolan. För de andra. Jag har ju valt tt inte börja skolan nu i år, utan försöka hitta ett jobb och göra något annat.

När nu John stuckit hemmifrån för att gå till skolan känns et faktiskt ganska konstigt. Ganska skönt, men konstit.

Så idag ska jag:

- Boka tvättid
- Börja fixa min klädkammare
- Hadla och laga mat
- Sortera DVD-filmer
- Gymma el. springa

låter som en rolig dag va? inte....

jossefinast Kommentarer (1)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer