Sliten

Sitter på jobbet nu.. väntar på att sällskapet på tredje våningen ska fika klart och gå hema så jag kan få städa och sen även jag gå hem. Sitter här och håller på att somna. Nu har jag jobbat 8 timmar... men lär väl inte komma härifrån inom en timme. Och imorgon börjar jag redan 7 och slutar inte förrän 13 timmar senare. Dum nog har jag dessutom träning ikväll och lovat Ola att jag ska koll anär han spelar på volym. Vet inte om jag orkar. Kan jag få med mig John går jag dit, men annars är det väldigt tveksamt.

Innan träningen ikväll måste jag dessutom hinna köpa mlvaktshandskar... Hur ska jag hinna äta? Får koka några ägg och lite gröt eller ngt under tiden jag byter om... Nädå, jag har itne full tupp och håller på att stressa sönder:P

Men tjänar pengar iaf...

Hade riktigt kul igår på Phösdaten. Första och sista "mötet" på Krischan dock eftersom sevicen inte var ritkgit vad vi velat. Först in, men fick maten sist... Jaja. Fick mycket nedtecknat i vår mindmap iaf. Efter 6 kannor öl vet jag iofs inte hur mkt vettigt det stod;)
1 Anna:

skriven

Hej!



Nu har det kommit en ny gratissida. Denna sida är dock inte alls lik dom andra. På denna sida får du RIKTIGA PENGAR insatta på ditt konto eller i ett brev på posten :D Det är helt gratis och superlätt att samla poäng :) Just nu finns även en tävling där du kan vinna en laptop. För att bli medlem klicka här:



http://pengargratis.se/?r=1332





LYCKA TILL :D

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer