Svett

Får ju inte glömma berätta om avslutet på kvällen. Träffade min syster utanför mejeriet vid halv åtta och traskade in. stod och snackade skit med henne i väntan på att Lovisa och Peter skulle komma och Hojfen skulle börja spela. Detta skedde vid ungefär samma tidpunkt.

Första låtarna stod vi lite avvaktande kvar uppe på "hyllan" för att sedan kliva ner på golvet framför scenen och dansa dansa dansa. Det är en sån otrolig känsla att bara släppa allt och röra sig till musiken. Och vilken musik sen! Det är verkligen omöjligt att stå stilla och man blir bara glad. Man kan inte sluta skratta och går därifrån med ett leende på läpparna. Så underbart.

Tack för en perfekt avslutning på en händelserik dag och den här epoken av mitt liv. imorgon flyttar John ut och Peter in. Det blir spännande. Vi får se vart livet för mig.

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer