överklassdam


Gah! Ikväll är det Timbak på mejeriet. Och jag kan inte gå dit! jag vill! Till och med min syster ska dit. Men inte jag. JAG VILL!

Men å andra sidan ska jag jobba på en skitrolig sittning, så det är helt okej iaf. Jobbarna har tema överklass, och jag kör på en gammaldags look. Har varit hos mamma och pappa och hämtat farmors guldiga klänning och bruna kappa med fuskpälskrage. Underbart.

Var hos Sofia igårkväll och Aida testade sätta upp mitt hår. så det blir en hög uppsättning, antagligen med lite tyll i för att å looken helt rätt. På det en bred eyeliner och pumps. Det enda som saknas är pärlhalsbandet jag glömde hos mamma och pappa.... men det ska jag nog hinna hämta om jag har tur...

Jag lovar! det kommer komma upp bilder!

1 johanna:

skriven

Hoho till och med jag var där:P MEn jag kan trösta dig med att det inte var det absolut bästa jag sett!! men det var bra XD hahaha nanananana

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer