Svett

Får ju inte glömma berätta om avslutet på kvällen. Träffade min syster utanför mejeriet vid halv åtta och traskade in. stod och snackade skit med henne i väntan på att Lovisa och Peter skulle komma och Hojfen skulle börja spela. Detta skedde vid ungefär samma tidpunkt.

Första låtarna stod vi lite avvaktande kvar uppe på "hyllan" för att sedan kliva ner på golvet framför scenen och dansa dansa dansa. Det är en sån otrolig känsla att bara släppa allt och röra sig till musiken. Och vilken musik sen! Det är verkligen omöjligt att stå stilla och man blir bara glad. Man kan inte sluta skratta och går därifrån med ett leende på läpparna. Så underbart.

Tack för en perfekt avslutning på en händelserik dag och den här epoken av mitt liv. imorgon flyttar John ut och Peter in. Det blir spännande. Vi får se vart livet för mig.

jossefinast Kommentarer (0)

Kravaller i Lund

Idag har varit en händelserik dag. Ja ojojoj.

Planerna ändrades lite under dagen och jag hängde med Viktor ner till stan strax innan tre. innan jag vet ordet av så befinner vi oss väldigt nära(eller mitt inne i) motdemonstrationen som "skakat" Lund denna dag. Det var en upplevelse om man säger så. Spännande, hemskt, ja alltpå en gång. Jag förstår inte varför det finns så mycket hat. Vad blir egentlgien bättre av det??


Bild: sydsvenskan

Det jag faktiskt gillade med den här demonstrationen var att det var vanligt folk som var med. Människor i alla åldrar och från alla kulturer som kommer samman och säger att det är inte rätt. Men självklart finns det alltid de som förstör. Det hade inte behövt spåra ut. räcker det inte med att stå ivägen? Det lyckades ju bra till att börja med... varför ta till våld i onödan? Nä, jag vet inte...

jossefinast Kommentarer (0)

Sämsta raggningsrelik 2

För en vecka sedan berättade jag om den här snubben som kom med en riktigt usel raggningsreplik. Nu har vi en fortsättning på detta inlägg.

Igårkväll drog jag, Viktor och Micke till ÖG:s och dansade loss. hade riktigt roligt och en av sakerna man märker är att när man är ute med bara två killar är det ingen annan kille som vågar göra några närmanden (bortsett från en dum idiot som nöp mig i röven). Men då så fort de andra två försvann till baren och jag stod själv och hängde och tittade ut över dansgolvet så hoppar det upp en kille och säger:

"du vet väl att det är fult att stirra?"

Snabbt replikerar jag:

"Jo, men jag förstår inte varför du skulle känna dig träffad..."

Det gäller att vara snabb i munnen, eller hur? Som vi skrattade åt det sen resten av kvällen och jag skrattar fortfarande.

Stackars kille...

jossefinast Kommentarer (1)

Advent

Nu är det söndag och första advent. Igår gjorde jag julfint här. Dock är det fortfarande inte städat... men de kommer. Imorgon ska vi flytta ut johns saker och sen tänkte jag försöka hinna storstäda.

Ikväll är det Mejeriet som gäller. Ska dit med min syster, Lovisa, Peter och kanske Boel. Blir säkert kul.

Men nu ska jag gå ut med soporna.

Ja ghade gärna lagt upp en bild på mina fina juldekorationer, men det får vänta.

jossefinast Kommentarer (0)

framtid

Ikväll var jag med familjen och tittade på Em-kval i handboll i Lunds nya arena (färs och frosta arena). Jag insåg att handbll är ju roligt! Blev riktigt glad av matchen. Om det var på grund av det underhållande spelet, att jag fick skrika eller min familj, det vet jag inte. Men glad blev jag.

Målvakten (Johan Sjöstrand) spelade otroligt bra och trycket i arenan var underbart. 3500 pers är ganska mycket människor.

Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. blir heldag då också. Jag ska:

Träffa Sofia på stan
Titta på smycken
Plugga
Plugga
Plugga
Äta julbord med KH-pack

Som sagt. heldag. men det ska bli roligt. Till och med att plugga. Jag vill leva och jag vill leva bra! så det så...

På måndag flyttar Peter in, det ska bli spännande.

jossefinast Kommentarer (0)

Vänner

Huvudet är tungt. Sjukat mig från jobbet idag. Inte klätt på mig än.

Tittar på vänner. Väntar på Sofia. Ska se handboll ikväll med familjen.

jossefinast Kommentarer (0)

leopard och guld

Har haft en helkväll med Phöset nu igen. Gjort underbara ouverall-bokstäver.

John flyttar senast på måndag. Han hade börjat packa när jag kom hem. Det är jobbigt.

jossefinast Kommentarer (0)

I'm in

Igårkväll var det maskinsektionens höstterminsmöte. varade i sex timmar. Men när det var över kändes det bra. Jag är nu invald till överphös och även mina cophösare och min gudphadder blev accpeterade. Det ska bli så oerhört roligt.

För er som ännu inte förstått vad det innebär att vara phös så tänkte jag förklara det lite snabbt nu. Det är Phöset som håller i nollningen. Det är vi som ska se till att de små maskinnollorna kommer rätt i den stora studentvärlden och lär sig hur det är att tillhöra maskinsektionen.

Med andra ord en himlans massa jobb med det till våren, men det ser jag fram emot.


Det finns ljusglimtar

jossefinast Kommentarer (0)

Enough said

Det känns som att förra inlägget sa det mesta, därför är här tomt nu. 

jossefinast Kommentarer (0)

förståndet har återvänt

Jag sitter hemma hos päronen nu. Helgen har varit lite av ett bakslag, men mina tankar har klarnat något fruktansvärt. Kvalitetsprat med modern i eftermiddag har varit skönt. Lättar hjärtat lite. Men det är fortfarande mycket som trycker.

Jag är väldigt impulsiv av mig och när jag börjar tänka på en sak så är det det enda som finns i mitt huvud. Jag kan inte släppa det och måste göra något åt det direkt. Det är ibland bra men tyvärr ställer det ofta till det för mig. Det känns som det är lite det som har hänt nu. Men det är något jag får lära mig leva med och nu är det bara att vänta.

Men som sagt, nu vet jag vad jag vill.
Jag vill igen vara en del av er familj. Vill vara med och klä den gigantiska julgranen. fnissa åt er när ni somnar i soffan. Kasta dartpilar i väggen på uterummet. Sörpla vin och äta vilt med pepparsås. Sjunga oompaloompa sången...

kärlek är stimulans för hjärtat, men lokalbedövning av förståndet

jossefinast Kommentarer (0)

Schlagerragg

Igårkväll spelade vi billjard. Jag och sofia vann alla fem matcherna på att någon av killarna avslutade med att sätta åttan vid fel tillfälle eller i fel hål. Riktigt kul tyckte vi, det tyckte inte de:P

vid halv elva drog vi in på Helsingkronas schlagerkväll. Hade riktigt kul där och då det bara slunkit ner två öl så var man nog nyktrast på stället. Men det stoppade inte mig, jag dansade och dansade. Blev även utsatt för en efterhängsen typ som försökte sig på världens sämsta raggningsreplik;

"Jag har kommit in på en skådespelarlinje i hollywood. Jag åker i augusti"

Yeah right tänkte jag... Och inte fattade han piken heller när jag smet ifrån honom sådär sju gånger. Hn skulle envist leta upp mig igen. Vad gör man?

Vilken är den sämsta raggningsreplik du varit med om?

jossefinast Kommentarer (1)

självmordsbenägna gäster?

Imorgon ska jag på arbetsintervju. Vad ska man säga? hur ska man vara?

Jagg gillar ju mitt nuvarande jobb väldigt mycket, men det kommer kanske bli lite snålt med timmar där så ett jobb till hade ju itne skadat. För er som inte vet jobbar jag ju som konferansvärdinna...

Besökare: Ursäkta var kan man hänga sig?
Jag: (Fnittrar) Det rekommenderar jag inte att du gör...
Besökare: Men ska jag ta med jackan in då?
Jag: Jaha, ja, jo, det är nog bäst (försöker bita mig i tungan för att inte fnissa mer)

jossefinast Kommentarer (0)

!

Jag känner att jag kommer göra något storslaget med mitt liv. Jag kommer lyckas, det tar kanske bara lite längre tid

jossefinast Kommentarer (1)

Lugnet efter stormen

Jag har tagit ett beslut. Detta beslutet består i att göra en helvändning och få tillbaka livslusten på riktigt. Jag måste hitta lite stabilitet och få min värld att sluta gunga. Detta gör jag genom att planera mina dagar och sedan faktiskt göra det jag planerat. och framförallt bara göra en sak i taget. Om jag ska sitta vid datorn sitter jag bara vid datorn och har inte TVn igång samtidigt. eller om jag ska plugga så pluggar jag effektivt och kan sitta på MSN sen.

Innan jag har fått kontroll på mig själv och min omvärld är det omöjligt att få något att fungera och jag stressar upp mig för småsaker. obetydliga saker. Stirrar mig blind på problemet istället för att se lösningen.

Fickparkerade för första gången idag och det gick toppen, så nu är jag klar med stadskörningen.
YEY!


När jag kom hem lade jag upp en planering för eftermiddagen som gick ut på att göra uppgifterna körläraren gett mig och städa undan i lägenheten. Nu är allt avprickat. och det gick säkert dubbelt så fort bara för att jag inte lekte med datorn eller tittade på TV samtidigt.

Så nu sitter jag med lite tända ljus och bara myser framför datorn. Ska läsa några bloggar och sen är det en film som gäller. Har inte riktigt bestämt mig för vilken, men ska bädda ner mig i soffan under en filt och bara slappna av. Njuta av lugnet.

Plugget får jag ta tag i en annan dag.

jossefinast Kommentarer (2)

Otroligt peppad... not

En och en halv timmes sömn och en dunderförkylning är inga bra förutsättningar för jobbet.

jossefinast Kommentarer (0)

Evig väntan

Just nu känns det bara som att jag går och väntar... allt är bara en lång lång väntan och tidsfördriv.

Jag väntar på:

  • Lönen
  • Julen
  • John
  • avklarade tentor
  • Beslut från AFB
Det är med andra ord svårt att leva i nuet för tillfället. Och är inte alls sugen på jobb imorgon... men har inte råd att stanna hemma.

jossefinast Kommentarer (1)

resumé av Växjö

Nu är jag hemma. Kom hem igår vid halv ett och somnade mer eller mindre direkt. sitter nu här med världens träningsvärk och dricker te. Får nog följa Johns råd och ta ett varmt bad senare för att mjuka upp kroppen lite...

Så hur gick det i växjö?

Jodå. Det gick bra och det var jävligt roligt! Vi åkte upp i fredags eftermiddag och slappade hela kvällen på hotellet. Somnade tidigt för att orka komma upp till hotellfrukosten (finns det något bättre?) i tid.

Vi hade två lag med i turneringen men mitt lag spelade första matchen 8.30, sedan rullade det på hela dagen.

Växjö FF - Lunds BK 1-0
Lunds BK - Teckomatorp SK 1-1
Lunds BK - Lessebo 1-0
Bors SK - Lunds BK 0-1

Så såg vårt gruppspel ut och det ledde till gruppseger. Måste bara få berätta att i andra matchen gjorde jag mål. Som målvakt. La ett långskott som skarvades av deras försvarare ini mål. Lycka!

Tyvärr åkte vi ut i kvartsfinalen mot BK Olympik från malmö. De gjorde mål i slutet av förlängningen och så var det över...

Men vårt andra lag vann hela skiten, och spöade dessutom BK Olympic med 4-0 i semin.

jossefinast Kommentarer (0)

fotbollsskor?

håller på att packa nu sådär i sista minuten. Vad har jag glömt?? Något lär jag ju ha  glömt ta med... men vad?!?!

jossefinast Kommentarer (0)

so long

VÄXJÖ, Here I come

jossefinast Kommentarer (0)

överklassdam


Gah! Ikväll är det Timbak på mejeriet. Och jag kan inte gå dit! jag vill! Till och med min syster ska dit. Men inte jag. JAG VILL!

Men å andra sidan ska jag jobba på en skitrolig sittning, så det är helt okej iaf. Jobbarna har tema överklass, och jag kör på en gammaldags look. Har varit hos mamma och pappa och hämtat farmors guldiga klänning och bruna kappa med fuskpälskrage. Underbart.

Var hos Sofia igårkväll och Aida testade sätta upp mitt hår. så det blir en hög uppsättning, antagligen med lite tyll i för att å looken helt rätt. På det en bred eyeliner och pumps. Det enda som saknas är pärlhalsbandet jag glömde hos mamma och pappa.... men det ska jag nog hinna hämta om jag har tur...

Jag lovar! det kommer komma upp bilder!

jossefinast Kommentarer (1)

en katt?

Jag, Sofia och Aida sitter i korridorsköket på helsingkrona och snackar. Plötsligt...

Aida: Josefin, du var en katt i ditt förra liv!

Jasså??

jossefinast Kommentarer (0)

Te och städning

Om det inte var för min jävla träningsverk och dåliga samvetet över att jag borde städa så hade jag banne mig stuckit ut och sprungit idag också. Det blev en sådan otroligt befriande känsla i måndags. men som sagt. Det får vänta. Tar nogen kvällspromenad senare. Ska se om jag kan lura med Sofia ut.

För tillfället springer jag här hemma med hög musik och städar. Har gjort ett väldigt bra jobb i badrummet tycker jag och nu så är det dags att ta tag i hallen. där ligger tidningar och reklam i drivor och alla mina skor och gummiploppar från konstgräsplanen gör det inte bättre. Så det blir nu en kopp te till och hämta krafter.

jossefinast Kommentarer (0)

Ledig

Idag är jag ledig! lyckades få nora att ta min dag. Kändes behövligt för att inte stressa ihjäl mig. så jag fick en härlig sovmorgon, håller nu på att eöja badrummet och om en halvtimme ska jag till syo. Fixa fram mina intyg så jag får bo kvar här. Sen är de en sväng ner på stan för att klacka om mina skor jag ska ha imorgon. Sedan ska eftermiddagen avrundas med körlektion, så håll er inomhus!

Jag känner hur lägenheten håller på att förfalla. Saker överallt och så otroligt mycket damm! Riktigt äckligt faktiskt. Men jag har inte orkat göra något. Och inte John heller verkar det som....

jossefinast Kommentarer (0)

pinsamt

Känslan jag har nu kan nog liknas med den då Veberöds damlag uteslöts ur div. 2. Det är pinsamt.

Maskin fyller 45 och ska ha jubileumsbal. Vad händer? Det kommer inte in tillräckligt med anmälningar så den ställs in. Jag som hade sett fram emot den! får väl se det positivt... Får tillbaka mina pengar. Men jag ville på bal! FAN!

Ska inte en så stor sektion som maskinsektionen kunna hitta 120 personer som vill gå på bal? jag fattar inte...

jossefinast Kommentarer (0)

Duktig

Jag har ont i benen och magen och armarna och allt. Jag sprang. och sprang. och sprang... började med en liten runda, när jag var på väg tillbaka bara svängde mina ben av och gjorde en lite avstickare... och en till, och en till.

Jag sprang ner runt sparta, bort till gerda, runt biskopshuset, förbi gerda igen upp till helsingkrona och sedan hem. Helt plötsligt hade det gått 50 minuter. Sen badade jag. Så skönt. är mjuk och ren nu.

Mindre kul är ju att jag nu måste sätta mig med mekaniken...

jossefinast Kommentarer (1)

update

Garderobsjobb. 8 timmar på en dag, varav 2 timmar är jobb, resten av tiden bara sitter man av... Ångrar jag inte tog med mekanikboken... men ja.. det får bli imorgon det.

Jag är för tillfället väldigt sufen på att sticka ut och springa ikväll... Men högsta prioritet måste nog faktiskt övningskörningen och plugget få. Får se om det blir någon tid över till träning... *jobbigt*

Nä, nu ska jag skala min kanske 8:e clementin och joina Nora i garderoben.

jossefinast Kommentarer (0)

svamlar

Det började kännas bra. Har gått med en bra känsla i magen de senaste dagarna, som att allt kommer lösa sig. Nu kraschar det. Jag vet inte varför men nu i eftermiddag/kväll har den där vemodiga känslan börjat smyga sig på igen. Osäkerheten för framtiden. Kanske bero det på att jag försökt plugga mekanik, men inte lyckats med någonting. Kanske är det något annat.

Jag behöver stabilitet. För tillfället känns det precis som marken under mig bara ryckts bort och jag fumlar i mörker för att hitta något att hålla fast i. Sedan i våras är det så mycket som ändrats. Jag har tagit uppehåll från skolan, Jag har bytt fotbollsklubb och jag har inte längre säkerheten av att CSN-pengarna kommerin på kontot den 25:e varje månad. Men den största ändringen är väl att jag och John gjort slut och ska flytta isär.

Det är sådana här dagar då osäkerheten och tvivlet greppar tag i mig jag är glad att jag har min familj. Man kan åka hem till mamma och Pappa och bråka med systrarna precis som förr. Här vet jag att jag alltid kan hitta stabiliteten igen och vara säker på att allt faktiskt kommer ordna sig.

Tillbaka till Mekaniken

jossefinast Kommentarer (0)

kvällen

Ojojoj vilken galen kväll! Helt underbart var det igår. Droppade in hos Sofia i min mjukisdress och 11cm klackar vid halv sex. Käkade lite och tog ett glas vin eller fem (som Egoina brukar säga). Efter ett tag började vi fixa och dona och snart var vi riktigt snygga. Spelade lite kort och fortsatte med vinet. EFter ett tag joinade Karin, Ida och Aida. Vi fortsatte spela kort, och Ida förlorade hela tiden.





Efter vars en flaska vin bar det av till sydskånska nationen där det vankades svartklubben (hiphoptrams). Där inne var mer eller mindre tomt, men vi ägde dansgolvet. Satt i baren och snackade med en snubbe i klänning och fortsatte sedan dansa.



Men idag har jag skallebank...

jossefinast Kommentarer (0)

Hemma-glädje

"Varje mord har en benägenhet
att resultera i en ledig lägenhet"
- Nisses stuga

Är hemma hos mamma och pappa nu. Har lyssnat på LP-skivor med johanna. sjungit och håller nu på att lära mig göra armhävningar på en arm med linnea. Så skönt att vara hemma. Ska bo här resten av helgen. Får se hur jag gör i nästa vecka. Blir så avslappnad av att vara här.

Snart får vi veta vem som åker ut ur idol.

jossefinast Kommentarer (2)

The botten is nådd

Sitter på jobbet nu igen. Slutar om lite drygt en timme skulle jag tro. Ska hem och övningsköra med pappa, sen är det plugg och familjehäng hos föräldrarna som gäller. hoppas hoppas hoppas systrarna är hemma. Ska bli så skönt.

Jag är så stolt över mig själv för att jag lyckats göra av med noll kronor denna veckan. Hittills iaf. Detta innebär att jag kan ha en helgbudget på 100 kronor! Mamma ringde mig igår och frågade om jag ville ha deras pantburkar i källaren. Det var tydligen Linneas (min 12-åriga syster) idé. Väldigt snällt och generöst då det nog är en hel del pengar där trotts allt, men man känner sig väldigt desperat. Men jag ska inte vara stolt och dum, utan jag ska ta de där burkarna och gå bort till konsum och panta dem!

Jag gör det mesta för pengar för tillfället. Har jobbat ca 45 timmar denna veckan, vilket känns bra! men börjar få panik över att jag kanske inte kommer ha så mycket jobb i december. Någon som har jobb åt mig?

jossefinast Kommentarer (2)

villja

Ja, jag somnade tidigt. höll mig vaken till första reklampausen, men sen gick jag och la mig. Resonerar så att det faktiskt går att se senare. Det är ju trotts allt Filip och Fredrik jag vill se, inte bara valvakan i sig...

Nu måste jag jobba....

Jag vet vad jag vill ha, och det kommer jag kämpa för!

jossefinast Kommentarer (0)

sova?

snart börjar filip och fredriks valvaka. Ska se hur länge jag orkar hålla mig uppe utan att somna. Känner på mig att det inte lär bli så sent... Ska försöka hålla mig vaken med Mekanik, men det är ju i sig ett riktigt sömnpiller...

jossefinast Kommentarer (0)

babbelbubbel

Idag har jag varit SÅ effektiv på jobb, redan. Har dessutom bokat in några jobbpass till. Så den här veckan kompenserar jag definitivt för det jag var ledig förra. Härligt!

Det jag egentligen tänkte skriva var väl bara en liten klagan över AFB. De tror itne på att jag pluggar! och jag som är så flitig! Detta innebär att jag nu måste skicka in intyg på att jag studerar via studievägledaren, och allt blir ett himlans meck... Men jag tror nog det löser sig. För jag ska definitivt ta mina poäng denna terminen! Började plugga mekanik igår. körde fast på någon uppgift, men gick ändå hyffsat tyckte jag.

I eftermiddag har jag körlektion och jag känner på ig att jag kommer strula till det. Men ska se till att jag i helgen hinner köra lite med Pappa. Vill verkligen ta det där jävla körkortet snart. Sedan ikväll är det först Phösmöte, sen tänkte jag plugga mekanik framför Filip och Fredriks valvaka. Jag verklgien älskar de snubbarna. Någon som såg Boston Teaparty igår? Helt underbart när de ska testa vanliga luncher som smoothies... en hawaii-smoothie... Fy fan!

jossefinast Kommentarer (1)

Vart tar tiden vägen?

Klockan är redan halv tio... det är ju helt sinnesjukt... Men idag ska jag iaf börja räkna mekanik. jag SKA! om det så bara blir en uppgift. då har jag iaf kommit igång.

Men nu sitter jag och har ont i magen av alla gröna saker jag ätit. Brytbönor, broccoli, gurka och ägg... Men gott var det!

Ska vila magen och huvudet lite nu och sen är det mekaniken som gäller.

jossefinast Kommentarer (1)

Resa

Någon som har ett bra tips på en mamma-dotter resa? Jag har funderingar på att precis efter nyår åka iväg en vecka eller weekend med min mamma och göra något. Vart ska man åka? Det får inte vara för dyrt och lite fint väder skadar ju inte. Men samtidigt vill man ju ha något att se. En resa med avslappning, men samtidigt lite sevärdheter...

funderingar:

-Kina
(går ej då resten av familjen vill med)

- Egypten
+ Snorklingen är underbar
+Vädret är fint
- Har varit där tidigare
- Maten inget vidare och elder lätt till magsjuka (trust me, I know)
- Man ser aldrig en inhemsk kvinna någonstans = Läskigt

- Island
+Lär vara en riktig naturupplevelse tror jag
+Behöver inte vara så snuskigt dyrt
- Där kan man ju knappt drömma om värme i januari...

Någon som har ngt annat tips???

jossefinast Kommentarer (2)

Mina söta föräldrar

Tillbaka på jobbet efter nästan en hel veckas ledigt. Känner mig som jag blivit överkörd av ett tåg eller något. Känns faktiskt lite som en befrielse att vara tillbaka och få lite struktur på vardagen. Den här veckan är det jobb måndag till fredag som gäller, lite drygt 110% tror jag jag kommer jobba. Men det är ju inte fel med tanke på min nuvarande ekonomi. Dels mer lön nästa gång men framförallt så hinner man inte göra av med pengar.

Jag tror jag har världens sötaste föräldrar. Båda två följer min blogg stenhårt och så fort det står något de undrar över eller de märker att jag är nere ringer de för att visa att de bryr sig. Det är mysigt. Först ringer pappa och vill höra hur det är med mig och tio minuter senare är det mamma som ringer. utan att de har en aning om att de båda gör likadant. Jag tycker om er.

Nä, tillbaka till jobbet nu

jossefinast Kommentarer (1)

rimligt?

hur fasen gick detta till? För att allt ska gå ihop har jag nu en dagsbudget på 32.60 kronor om dagen... Satan... Det blir ärtsoppa var dag nu... Men ingenting är omöjligt... eller?

jossefinast Kommentarer (1)

nyfiket

Nu har jag orkat mig hem till mamma och pappa. Mamma hade kaffet klart när jag kom. Har tittat på ensam mamma söker för första gången och gud vad gulliga de är. 

Har konstaterat att min familj nog är den mest nyfikna man kan tänka sig. Lånar mammas laptop och alla fyra häger över axeln på mig för att se vad jag gör. Nu har jag dock skrämt iväg systrarna iaf. Ska nog titta på film med dem nu uppe på Linneas rum.. och hälsa på fiskarna hon lagt i mitt akvarium.

I'm on track

jossefinast Kommentarer (0)

Det finns en framtid

Masade mig ur sängen för en timme sedan. Har dock varit vaken sen 10 i morse. Så nu ligger jag i soffan. Tittade på en dokumentär om Dixie chicks. riktigt intressant faktiskt. Visste inte ngt om dem och den turbulens de skapade i USA för några år sedan. Helt plötsligt så hittar man en djupare mening med deras texter. Man kan se varför de skrivit de och sedan dessutom koppla dem till sitt eget liv. Men egentligen tycker jag ju inte det är bra musik. Känns dock som det kan få mig på lite bättre humör att lyssna på dem. Det visades ju i dokumentären at hur hopplöst det än känns så läker tiden sår.





Man behöver faktiskt inte förlåta.... Man har rätt att vara arg. så är det. Men man måste rycka upp sig så småningom. Det vet jag om, och de tänker jag göra
. Men förlåta? Hur förlåter man sig själv?

jossefinast Kommentarer (3)

.

Jag är ensam.
Jag vill inte.
Förlåt...

jossefinast Kommentarer (1)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer