update

Kanonkväll igår. Grillning efter den förhoppningsvis avklarade tentan. Härligt. Grillade nere i smörjgropen utanför maskinhuset. kul att så många kom! Sen drog vi ut på ÖG:s men det blev en ganska lugn kväll med tanke på att det är match på lördag... som jag tror jag får spela.

jossefinast Kommentarer (0)

sol och hallonsorbet

La mig på gräsmattan för att plugga. tänkte att när man ändå h¨ller på kan man ju bättra på brännan lite... men hann bara ligga 15 minuter, sen försvann solen. Trist... Får se om det varar längre imorgon. Blåste ju inte heller, så det var inte omöjligt att plugga. inga papper som blåste bort. jippie.

 Nu ska jag se ett avsnitt project runway. älskar det. ochäta hallonsorbet. mums

jossefinast Kommentarer (1)

Fishy

Yey, nu har jag äntlgien fått hem min älskade Alex hit. John har dock döpt om honom till Fishy... Kanske glömde säga det, Alex (Fishy) är min fisk. en orange Malawi Ciklid. Han är vacker.

jossefinast Kommentarer (0)

ledig

Nu sitter jag här i min nya rosa bikini. Ska snart ut och lägga mig på gräsmattan och försöka få lite färg. Först är det bara lite lunch som gäller. och kanske städa undan lite. här hemma ser för hemskt ut. Efter att tentorna är slut ska det minsann bli storstädning!

Idag har jag faktiskt unnt mig en ledig förmiddag, men senare idag är det till att börja plugga till nästa tenta som gäller. stenhårt så man kan vara glad över sommaren för att man klarade det sista.... håller tummarna för att det ska gå smärtfritt!

jossefinast Kommentarer (0)

resa

Jag är såååå sugen på en resa i december. någon som har något tips??

jossefinast Kommentarer (1)

glass

Trött! har bestämt mig för att inte plugga mer ikväll. ska ta det lugnt och sen gå och lägga mig ganska tidigt. skall till och med unna mig själv lite glass. så det så! Ha en toppenkväll.

jossefinast Kommentarer (0)

lyckan är kortvarig

Nu hade det bara varit sååå skönt med sommar men om lite drygt en vecka är skolan slut. den helgen ska bli såååå underbar... och sen på måndagen börjar jobbet...

jossefinast Kommentarer (0)

morgontrött?

Jag är hopplös när det gäller att komma upp på mornarna. Satte klockan på 6 i morse, men lyckades inte resa på mig förrän tio i åtta. Det är inte det att ja är trött, för jag kan vara hur pigg som helst när jag vaknar, men kan bara inte förmå mig att gå upp. Men när jag väl går upp, då är jag riiiktigt trött! så har nu kastat i mig frukosten och ska springa bort till studiecentrum.

Någon gång under dagen måste jag hinna sticka till Tetra också. funderar på att ringa och kolla om det går att jag sticker dit efter tentan på torsdag istället. så hinner jag plugga hela dagen idag. det ska jag nog göra. hade varit toppen...

jossefinast Kommentarer (0)

Pilotbrillor

Jag vill ha ett par pilotisar! nu nu nu! någon som vill ge mig ett par?

jossefinast Kommentarer (0)

Duktig

Jag har varit duktig och städat i köket. får se om älskade sambon märker det innan han läser om det här... lämnade dock all hans disk...


Borde verkligen fortsätta plugga nu. Sen e det dags att fixa till maten. Så ska John få sin födelsedagspresent och en underbar middag när han kommer hem (om han kommer hem)

jossefinast Kommentarer (0)

la redoute beställningen

Nu är jag hemma efter en dag på studiecentrum. Har hunnit  räkna en hel del. Efter skolan stack jag till Willys och handlade lite mat. 'Funderar på att jag kanske inte orkar göra korvstroganof idag, utan ska göra kycklingcurry istället. blir nog så...

Hämtade även mitt paket från la redoute. Älskar mina nya bikinisar! underbara.  MEn ballerinaskorna är nog lite stora... får väl skicka tillbaka dem...

jossefinast Kommentarer (0)

snabb update

Havregrynsgröten avklarad. mumsigt med blåbär och banan. Har fått lite ont i halsen, jobbigt....

Fotbollen igår gick inte riktigt som planerat. Förlorade med 7-0 och första halvlek var katastrofal. Även från min sida. Men nya tag på Torsdag. Nu i veckan ska jag fundera över vad som gick fel så att det kan bli bättre.

Nu är det dags att springa till studiecentrum och börja plugga inför nästa tenta. På torsdag är det tillämpad vågrörelselära som gäller. jippie. Ha en fin dag. hörs antagligen ikväll.

jossefinast Kommentarer (0)

oompaloompa



Nu blir Madeleine glad

jossefinast Kommentarer (1)

helvändning

Ont i huvudet igen. det vill inte ge med sig. mycket som inte blev som det skulle den här helgen. Jobbigt är det. Men det är bara att kämpa vidare.

Imorgon är det iaf match. Ni anar inte hur bra jag ska spela! ska vara SÅ fokuserad och snacka SÅ mycket med laget. taggad till tusen. nu ska jag se om jag kan lura med mig john ut... annars får jag väl gå en promenix ensam eller nåt...

jossefinast Kommentarer (0)

älsklingcitat

Har suttit lite med projektrapporten nu, och John sitter bredvid och läser nån blogg eller nåt på sin laptop.

Jag:
nu har jag varit jätteduktig och fixat till rapporten lite. Har lagt till N-matrisen och strukturerat om den så nu är det bättre.

John: mm

Jag: är jag inte duktig?

John: mm

Jag: Du har ingen aning om vad jag sa va?

John: jo

Jag: vad var det då?

John: bla blabla bla blabla nånting.

Jag: men ååh!

John: Men jag läser ju!

Vist är han gullig

jossefinast Kommentarer (1)

*suck*

gaaaah! måste städa nu. blir galen. men det är inget emot vad sambon blir om jag inte städat tills han kommer hem... suck....

jossefinast Kommentarer (0)

duggplugg

Hemma nu. Klarade duggan(tror jag iaf)! Känns skönt att det är ver åtminstone. I eftermiddag ska jag sitta med vårt projekt, rapporten måste skrivas klart. Hoppas det inte tar allt för lång tid. Har nog lite tid på söndag på mig också. Men ikväll och imorgon ska jag iaf ta helg på riktigt och bara ta det lugnt och ha det trevligt hemma hos Johns föräldrar.

Nu har jag fått alla tandembilder av sofia och det är så mycket fint. ska nog faktiskt ta mig för att lägga upp på facebook nu. et var länge sen sist.

jossefinast Kommentarer (0)

Det är min tur nu

Jippie. Jag får chansen på Söndag. Får spela från start. Ska visa att det är där jag hör emma, i buren alltså.

Ska desutom spela nästa match. Tyvärr blev den dock flyttad till torsdag, då jag har tenta... så morgontentan, fysiken, får bli den jag satsar på och eftermiddagstentan får jag ta på lite mindre allvar och hoppas jag klarar på 2 timmar. Så får vi verkligen hoppas det är värt det... men det innebär ju också att jag kan fokusera mer på fysiken.

jossefinast Kommentarer (0)

förflyttad

Nu är även min blogg flyttad, och måste säga att det känns jättekonstigt! inga större ändringar jag upptäckt hittills, men allt är lite förändrat utseendemässigt. man vänjer sig väl...

jossefinast Kommentarer (0)

Uppe med tuppen

image114Vaknade fem i morse med svårigheter att somna om. när jag vid sex började fundera på riktigt på att faktiskt gå upp somnade jag i en kvart igen, för att sedan var sjukt trött och somna om ännu en gng. men vi 7 bestämde jag mig för att faktiskt gå upp. Detta innebär att jag hinner klart med kapitel 4 redan innan körlektionen, och kanske till och med börja på uppgifterna på kap fem. ibland är jag bra.

Ingen huvudverk än, vi får se hur länge det varar. om en timme är det körlektion. Ska lära mig kontrollera allt i bilen... kuuuul.... men det får vara som det är. Sen är det en heldag på studiecentrum som gäller innan kvällens fotbollsträning.

jossefinast Kommentarer (0)

Jag ger upp

Nu ska jag gå och lägga mig. hoppas på att kunna gå upp tidigt imorgon istället. Ha en underbar natt.

jossefinast Kommentarer (0)

pussunge

snäääääälla johanna! följ med på lördag. bara för att du är min pussunge!

image113

jossefinast Kommentarer (0)

huvudvärk

Ont i huvudet. Vet inte varför. Tycker jag hinkar i mig vatten, men det tycks inte hjälpa. Kanske sover för lite? Tycker jag blir så trött hela tiden. Hade behövt sitta uppe flera timmar till ikväll och plugga men kommer somna om jag försöker. Men vad gör väl det...

I morgonbitti är det körlektion igen, och jag har inte hunnit köra något sen sist... attans. ska kolla igenom körboken innan jag somnar inatt...

Hoppas ni har en roligare kväll än jag...

jossefinast Kommentarer (0)

roskilde-jeans

image111

Ojojoj vad jag vill ha! Såg nyss dessa jeans från diesel, designade åt roskildefestivalen. Så snygga! både tjej och killvarianten. Hade jag varit rik så... tjejmodellen kostar 161 euro... tänk om någon ville skänka mig dessa...

image112

jossefinast Kommentarer (0)

städning på g

Hemma efter slitig dag i skolan. Fortfarande inte hört något från laredoute... och inget om älsklingens födelsedagspresent heller... attans. två dagar kvar, då måste det komma... annars blir det för sent ju!

Tänkte ta tag i mig själv och städa hallen nu och sen göra några instuderingsfrågor innan jag börjar med middagen.

image110

såhär brukade det se ut när jag bodde hemma. Inte lika illa nu iaf. bara för att John håller efter mig antar jag.

jossefinast Kommentarer (2)

Godnatt

Trött i hela kroppen och ont under fötterna. men det var skönt att få träna. Var trotts helgens förlust god stämning på träningen. Har ont i fötterna och huvudet och är fruktansvärt trött, så nu när jag gjort klart mina förberedelseuppgifter inför morgondagens labb tänkte jag sova. godnatt.

jossefinast Kommentarer (0)

Pytt i panna

Jag har en liten förkärlek till pytt i panna. Men tyvärr blir min mage lite konstig av det. den skriker och vrider sig. Men jag äter det i alla fall. perfekt inför träningen (inte) men så är det. Ska iväg och träna nu. Vet inte riktigt om man vill det egentlgien med tanke på resultatet från helgen. tyvär förlorade de med 9-1. Jag var inte med så kan inte säga något om matchen...

jossefinast Kommentarer (0)

Designändring

har ändrat lite småsaker nu. lagt till signatur underst och en liten ram runt bloggen. inte mycket men lite smått som piffar upp.

jossefinast Kommentarer (0)

Lindsay

Förlåt... var bara tvungen. hon såg så levande ut på den här bilden. snacka om livsglädje.

image108

jossefinast Kommentarer (0)

shopping

Jag hoppades verkligen på att man beställning från laredoute skulle komma idag, men det verkar inte så. Vill ha mina nya badkläder. Beställde ju även dessa ballerinaskor:

image106

Beställde dem i både vitt och rött, så jag hoppas verkligen de är sköna. mend et är väl bara att hålla tummarna på att mitt paket kommer snart.

bilden på badkläderna har jag lagt upp tidigare men tar och lägger upp den igen:

image107


Vad tycks?

jossefinast Kommentarer (0)

Allergisk mot disk?

ikväll har jag förutom att plugga diskat en himla massa. Nu har jag fått något konstigt utslag på fingrarna som kliar jättemycket. Tror du man kan bli allergisk mot att diska?

jossefinast Kommentarer (1)

stress

Ont i vaaderna och ont i halsen, men har haft en så otroligt rolig helg så det var värt det. Har massa skola framför mig nu så vi får väl se hur mycket man hinner med bloggen...

jossefinast Kommentarer (0)

Tandem-bilder

Världens bästa bild fick jag nyss av sofia. Från tandem på baren där vi satt och värmde upp (Berså bar i göteborg)

image100

Även en på John som sitter på maskins minitandem. Så söt! (cykeln är också söt)

image101


och här kommer en från frukosten i Båstad, lagom trötta
image102


och här är två trötta och söta brudar i båstad

image105


jossefinast Kommentarer (1)

Maskin intar Göteborg

image99


Tandemstafetten avslutad och efter en vnda uppe i Borås också är man äntlgien tillbaka i lund. Trött nu och ska städa, men sen kommer en full redogörelse för helgens bravader.

jossefinast Kommentarer (0)

trött

Man blir trött av att träna. speciellt om man gör det tre dagar i rad. Men snart nu. SNAAAART är det tandem!

jossefinast Kommentarer (0)

cheerleders och tandemstafett

Har rpecis kommit hem från Stina där jag , Stina Sofia och Malin spendera kvällen åt att sy kjolar till tandemstafetten som går av stapeln på Fredag. Då vi fyra ej fick plats påcykeln ska vi istället köre ceerleeding, så vi har även omvandlat gamla VHSband till pom-pom's.



Tandemstafetten:


Detta är en 24 timmar lång fest som börjar i Göteborg 19.00 på götaplatsen. därifrån åker man buss, cyklar och festar hela vägen ner till lund. Och det kommer verkligen bli gryyyymt kul!

jossefinast Kommentarer (0)

Big Daddy

Hemma från träningen nu. Gick riktigt bra och var bara såå kul! Slänger upp en bild från matchen i lördags.

image98

Sitter och tittar på Big daddy med älskling (som iof sover). Ska snart sova...

jossefinast Kommentarer (0)

sommarens badkläder

Sitter och väntar på att min order från la redoutte ska komma. bl.a. beställdes dessa:

image97

Som ni ser så tänker jag även i sommar hålla mig borta från den annars för året så poppulära baddräkt... men jag gillar att få en brun mage.

jossefinast Kommentarer (0)

förvirrad, jag?

Skulle ringa körskolan och boka nya lektioner...

Jag:

Hej, jag skulle ringt i förra veckan, men ringer nu.

Hon:

Ja just de ja, men då ska du boka lektion nu då. Imorgon 9.25, blir det bra?


Jag:

Näe, det funkar inte så bra, men hur är det på onsdag morgon?


Hon:

Men det är imorgon.


Jag:

Ja oj, men då går det jättebra.

jossefinast Kommentarer (0)

vårig

Nu har det varit väldigt fint väder och mycket plugg, så har inte hunnit blogga så värst mycket. Har lyckats få en hel del färg OCH kommit en ganska lång bit på vågrörelseläran. gött detta!

Om två timmar ska jag iväg och spela fotboll. härligt i detta vädret!!!

jossefinast Kommentarer (0)

stargate vs. Dharma& Greg

Haha! jag behöver inte längre stå ut med stargate på mornarna, nu är det Dharma och Greg istället. Jag är överlycklig och sambon anklagar mig för att de inte visar stargate längre. Kan det vara så att det helt enkelt inte är så bra??

jossefinast Kommentarer (0)

Matchreferat: Veberöd - Södra Sandby 1-5

jahaa, Då ska man försöka skriva något om matchen idag. Det gick väl sådär.

För motståndet stod Södra Sandby, så det var viktigt Derby. Ska börja med att klargöra att jag även idag satt på bänken. Första halvlek var inge vidare, men vi lyckades iaf hålla hyffsat rent. I halvtid stod det 0-1.

I pausen blev hela laget lagom tilltuffsat av stefan och vi gick ut som ett nytt lag i andra. Men detta höll bara i tio minuter / en kvart, sen gjorde Sandbys Carolina Höst sitt andra mål för dagen. Nu föll allt och Höst fick göra ännu ett mål och två andra sandby-spelare fick även de sriva sina nam i målprotokollet. Inte förrän sista fem började vi jobba som ett lag igen och då kom både målchanserna och ett reducerande 1-5 mål av assal. Ingen rolig förlust detta.

jossefinast Kommentarer (1)

Kluven

nu är jag kluven. Jag är fullt medveten om att jag måste plugga, men när det är såhär fint väder är man ju inte särskillt sugen på det. Ska ju dessutom vara ute hela eftermiddagen, då det är fotbollsmatch mot södra sandby. Men det känns så trist att sitta här inne. Hur tycker du jag ska göra?? jag kan ju faktiskt plugga ikväll...

Dessutom är jag nu även fundersam på om jag ska sticka hem till mamma och pappa ikväll som jag sagt, eller om jag ska stanna här och plugga med sofia.. kan verkligen inte bestämma mig. om jag åker hem till mamma kanske jag kan åka till nova imorgon och köpa utemöbler... ah, vi får se hur det blir...

Vad hade du gjort?

jossefinast Kommentarer (2)

mer valborg

Tänkte snacka lite mer valborg nu, eller iaf visa fler bilder:
image96
15 000 personer ryktas det om att det var i parken

image94

image95

image92

image93
Jag ser helt förstörd ut

jossefinast Kommentarer (3)

bildserie med älskling

image91

Såhär fint kan det bli efter någn öl och sillafrukost, med en fotogalen sofia bredvid sig.

jossefinast Kommentarer (0)

valborgsafton

Då kanske det var dags att berätta hur mitt valborg var då.

Vid kvart över nio, halv tio någon gång hade jag och John lyckats ta oss ner till parken och hittade de andra ganska snabbt. Vi påbörjade vår sillafrukost ganska direkt efter att vi kommit. Så gott med knäckebröd, ägg och sill. underbart. Hela förmiddagen och eftermiddagen spenderades på en gräsplätt i solen och det slank ner en och annan öl.

Vid fyratiden drog vi oss därifrån och hem till Micke på "mellanmys". Var meningen att vi skulle spela kubb, men det var det inen som orkade så vi fixade bara iordning grillspetten och vår sallad. Underbara grillspett med fläskkarre och kyckling och så svampspett. till det en underbar avokadosallad.

Efer en snabbvisit hemom och lite klädombyten stack vi upp på grillfest hos Kattis och John. käkade där, men sen hamnade vi hemma hos oss iaf och satt och shottade och drack vin. Till slut drog vi iväg till Hallands/VG:s och dansade loss.

Det bästa på hela dagen var faktiskt parken, bara för att det till slut blev så fint väder och det var väldigt trevligt sällskap. Jag har faktiskt fått solbränna efter mina shorts. de e nice;) Bilderna kommer upp imorgon.

jossefinast Kommentarer (1)

illustration nr 2

äntligen klar med ännu en illustration av mig själv. tog sin lilla tid men är ganska nöjd över resultatet måste jag säga. vad tycker du??

image90

jossefinast Kommentarer (1)

photoshop-trassel

Nu är jag arg på Micke. Han måste ha pillat i mitt photoshop igår så nu går det inte att göra någonting. lyckas inte få bort handverkyget! ågon som kan hjälpa mig?

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer