Min Önskelista

Det finns väldigt många saker som skapar ett ha-begär hos mig. Jag har ju tyvärr inte oändliga ekonomiska tillgångar, och därför får man drömma lite. Därför sammanfattar jag lite då och då saker här som för tillfället väcker mitt begär och shoppingsug. Kan vara praktiskt att titta in här inför jul och födelsedagar för mina nära och kära dessutom.
 
Utrustning för hemmaträning
Jag har flera gågner nu nämnt att jag ska pausa lite fårn gymmedlemskap och därför satsa mer på löpning och hemmaträning. Med detta behöver man självklart lite mer utrustning. till att börja med önskar jag mig kettlebells i olika storlekar, till att börja med 8, 10 och 12 kg. Det kommer man ändå en bit på. De på bilden nedan återfinns här
 
Utöver Kettlebells Hade jag självklart även velat ha en ordentlig skivstång. En såndär som väger vad den ska (20 kg), är bra balanserad och som har rätt längd. Men det kostar. Det kostar lika mycket som 3 års gymmedlemsskap gör idag om man vill ha vikter till... Och när vi nu ändå är igång hade det ju inte skadat med ett set hantlar. 10 kg hade jag nog velat ha där, för att ha något att riktigt jobba med. 

Landsvägscykel
Jag är fortfarande helt insnöad på att börja cykla. Jag tycker det verkar vara en så härlig träningsform, speciellt på våren. JAg har snöat in på bianchis dammodeller, mest för att de är grymt snygga, och som jag uppfattat det har de rätt bra nybörjarmodeller. Och jag är verkligen inte ute efter något i värsting-klassen. 
 
 

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer