Soffjakt


Någon som kan hjälpa mig?! Jag och Sambo har nu jättelänge kollat på soffan Ebba på bolagret. VI är jättesugna på att köpa den och hade redan bestämt oss mer eller mindre, men sedan fick vi höra att det var vissa som köpt den och inte varit nöjda då det varit dålig kvalitet. Någon av er som har erfarenhet?? Jag vill verkligen att denna soffan ska vara bra, då den är sååå fin och sååå skön!
1 Isabell:

skriven

Hej! Ja, jag o min sambo sprang oxå i sofftankar för ett år sedan. Och då hittade vi denna ebba-soffan på bolagret. Exakt den du lagt upp bild på. fast den ljusa. O jag har inget negativt att säga om den. Skitbra soffa enligt mig, både skön att sitta/ligga i samt att tvätta (avtagbar klädsel) så vad det skulle kunna vara som är negativt har jag ingen aning om. Det är ju en billig soffa me tanke på storleken + schäslong om man jämför me andra soff-affärer. Av mig får den 10/10 :D Lycka till! Mvh Isabell

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer