Min idol



hon är ju så bra!


jossefinast Kommentarer (1)

stolt storasyster

Hittade min syster på youtube. hon är så duktig! hade velat lägga klippen här, men antar att jag inte får, eftersom hon inte vill att mamma ska se det... attans...

jossefinast Kommentarer (1)

Ihopsamlad

Nu har jag börjat samla mig igen. Har precis påbörjat ny vecka på jobb. förmiddag är det som gäller nu. Skönt, då kan man utnyttja vädret lite också. Det går riktigt bra på jobb för tillfälle toch är faktiskt inte dödstråkigt.

Igår var vi i Skillinge med fotbollen och spelade cup. Kom trea. kände mig väldigt duktig när jag räddade två straffar. hurra för mig.

jossefinast Kommentarer (1)

läderpiska

Nu har jag precis gjort det galnaste köpet någonsin tror ja. Jag klickade hem en halloween kostym inför nollningen. Menjag kommer bli så snygg! tänker inte än berätta vad den föreställer. men fan va snygg jag kommer bli. Dessutom är ju varje halloween och temafest räddad några år framåt.

Nu måste jag bara hita en läderpiska.

jossefinast Kommentarer (1)

Godnatt

körlektionen idag gick svinbra! och har ny lektion imorgonbitti igen.

På jobb får jag stanna som servare iaf veckan ut. Så kommer vara helt döööd på kvällarna.

Var ju ute med Andreas och fotade innan körlektionen. Var riktigt roligt och tror det blev några vettiga bilder. får se när han skickar de till mig. nu ska jag sova. godnatt

jossefinast Kommentarer (0)

Nyvaknad

Då är man uppstigen, Ska slänga i mig frukosten och göra mig hyffsat respektabel nu. ska ut med Andreas och lära mig fotogrfera. Jippi. Han är så snäll som ställer upp fram tills jag fixat en egen kamera.  Vi får se sen ikväll efter jobbet om det blev några bilder som är något att ha. Ha en underbar dag.

jossefinast Kommentarer (0)

Nytt jobb

Hemma från jobb nu och jag är helt slut! Hade nya uppgifter på jobb idag. Självklart så fick jag jättemycket och göra och svetten bara rann från mig. men men. Tiden gick snabbt iaf. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i tid imorgon. har körlektion vid tolv och innan dess ska jag helst ha hunnit plugga lite. *suck*

jossefinast Kommentarer (1)

vakna tidigt? no way...

Så bra gick det med att jag skulle vakna vid halv sju. Gick upp nu strax efter elva. typiskt. Får plugga väldigt effektivt helt enkelt. Det som helt enkelt får strykas från dagens att göra lista är städningen och photoshop ritandet. Attans. Nu ska jag effektivplugga.

jossefinast Kommentarer (0)

Gammeltanten



Klicka på bilden för att få den större.

Jag lyckades tillslut fånga henne på bild. Måste säga att det var riktigt kul att jobba med systemkameran, och även om jag inte kan mycket så lärde jag mig en del bra på den korta tiden. Längtar till jag ska skaffa min egen. Håller på och tittarunt nu och det ser ut som att man till ett skapligt pris kan få en Canon EOS 450D. Någon som kan berätta för mig hur mycket bättre än 400:an den är?

jossefinast Kommentarer (0)

Min systemdebut

Sitter hemma hos Johns föräldrar nu. Fick leka lite med hans pappas Canon EOS 350. Märks att jag inte kan det riktigt:P  Men övning ger färdighet, är det inte så?



Försökte även få en bild på den gamle (hunden alltså) men hon verkade inte vara så sugen på att få en kamera uppkörd i nosen... Får se om jag lyckas bättre senare. Men det var kul detta. Ska se om jag kan få med john på en liten prommis sen med kameran:P

jossefinast Kommentarer (0)

trippel

Nu har jag lekt litegrann med kameran och photoshop, men det var inte lätt. Ända stället det passade att göra mitt experiment på va köket. Annars blev ljuset kass eller så var det för nära kameran. Men här får ni se resultatet iaf.



Lite kul yckte jag att det blev i alla fall. Ska försöka mig på något annat nu.

jossefinast Kommentarer (0)

Dröm

Sov dåligt inatt. när ag vid femtiden väl lyckades somna drömde jag om Nevnarien. Vi var ute på fotosession. Men det var jag som fotade henne, och bilderna var helt underbara. Tagna ute i en mäktig grön lövskog. Med min systemkamera.

Jag har iaf bestämt att jag ska boka in en fotorunda med andreas snart. Även om jag saknar kamera. Kan ju säkert få låna hans lite om jag är snäll.

jossefinast Kommentarer (1)

utgrävning i arkivet

Denna bilden hittade jag också nu under min utgrävning. Den är tagen under hösten/vinter 2006 någon gång tror jag.


jossefinast Kommentarer (1)

Soffipropp

Satt och tittade lite på bilderna i min dator. Ska precis påbörja en storstädning. Hittade denna fina bild på en underbar tjej som jag (förhoppningsvis) ska iväg på äventyr med till våren.


Fotograf: Andreas Kannesten

jossefinast Kommentarer (0)

Remember the Titans

Älskar verkligen den filmen. Gråter både av lycka och sorg när jag ser den. Den är underbar! håller ni inte med?

jossefinast Kommentarer (0)

Ananaspaj

John har precis gjort en ananaspaj som vi ska ta med till hans föräldrar imorgon. Så nu luktar här underbart i hela lägenheten. Mumsigt ska det bli. Jag hjälpte faktiskt till att blanda ihop fyllningen. Gud vad duktiga vi är.

Om några minuter är den färsig och då åker vi ner till V.E.S.P.A. och fixar våra pizzor som vi bestämt att vi ska äta hemma i alla fall. Vi ska dessutom springa inom "Hemmakväll" (föredetta Videomix, som jag förövrigt tycker var ett mycket bättre namn,) och se om vi hittar några filmer vi vill se, och köpa en jättepåse godis. 

Nu är pajen klar!



Mästerverket

jossefinast Kommentarer (0)

Ändrade planer

Jag är verkligen värdelös på att vända tillbaka dygnet. Sov till halv tre idag, både jag och John. Tror vi skippar festen ikväll och bara är hemma och har det mysigt.Kanske sticker ner till stan och käkar på vespa eller något sånt. Jag planerar dessutom att köpa hem massa godis isåfall. mumsigt. Men vi får se vad som händer.

Först och främst ska jag iaf se till att plugga lite. fysiken måste bli gjord nån gång.

jossefinast Kommentarer (0)

Löfte

Efter att nu ha läst lite på min egen blogg LOVAR jag att jag ska bli bättre på stavningen. Ska från och med nu alltid korrekturläsa (det heter så va?!) mina inlägg.

John har rätt. Det är katastrofal stavning. Förstår om ingen orkar läsa. Godnatt

jossefinast Kommentarer (1)

Ny design

Okej. Nu är jag hemkommen och då jag jobbat natt en hel vecka är jag inte det minsta trött. Men jag antar att jag får gå och lägga mig ändå så jag orkar upp och plugga imorgonbitti. Avslutar med en fin liten bild nu. BTW, vad tycker ni om den nya designen?

jossefinast Kommentarer (2)

Fest

Det märks att det är ikväll stina-lee har sin bloggfest. Nästan inga nya inlägg på bloggkoll. Själv ska jag iväg på annan fest nu. Så ni få som sitter hemma idag, synd om er, jag ska tänka på er. Ha en toppenkväll och unna er en påse godis. cheers

jossefinast Kommentarer (1)

bättre?

Nu har jag iaf sett till att designen ser skaplig ut och jag ska Nu fortsätta lägga tid på det jag borde. städning och pluggning. men det hinns nog inte med så mycket. ska iväg till Brange och äta taco ikväll. Muuumsigt. Och så ska det drickas öl.

jossefinast Kommentarer (0)

total mess

jajaja... jag vet. designen är en total mess. men nu sk jag banne mig sova. ska ju upp snart igen... Fortsätter nog lite i morgon eftermiddag. Någon som vet hur jag får upp menyn jämsides med headern?

jossefinast Kommentarer (0)

Ingen sömn

Ni anar inte hur störigt det är att grannen ovanför verkar möblera om nu när jag kommit hem fån jobb och änligen lyckats komma i säng. ag vill ju sova! *suck* Lovar att han hasar både soffa och sängar över golvet. allting mullrar....

Tror nästan jag ska börja kolla lite på en ny design nu, när det ändå är omöjligt att sova...

jossefinast Kommentarer (0)

drömmar om modellande

Usch. Jag känner att den här designen är verklgien katasrofa. Måste ha en annan. Vet bara itne när jag ska hinna lägga ner tid på det...  Dend agen jag kommit ikapp med pluggandet...

Jag har precis suttit och tittat på top modell nu såhär på morgonkvisten( för min del iaf). Hade varit sååå roligt att få vara med på ngot sådant. Bara få stå och vara ego framför kameran. Men det lär väl aldrig bli så att någon vill fotografera lilla mig som modell... Men ett steg i rätt riktning är att jag nu bestämt mig hundraprocentigt att när ekonomin tillåter ska jag köpa en canon 400D. yeeey!



Det närmaste modellbild jag kan komma?

jossefinast Kommentarer (1)

lugn dag

nu under dagen har jag sovit jääättelänge. Vaknade vid tre och har hunnit plugga lite och gjort en nunderbart god couscous sallad. mumsigt. Nu tittar jag och John på "revenge of the nerds" och om två timmar ska jag iväg på jobb.

Jag har bestämt mig för att köpa min kamera så fort lönen kommer och jag har betalat soffan. *längtar*

jossefinast Kommentarer (0)

mardrömmsnatt

Då är man uppstigen efter en natt på jobbet och halvkas sömn. Brukar aldrig ha problem att somna efter att ha jobbat natt, men nu har jag inte kunnat sova alls så mycket som tänkt...

Natten på jobb var hemsk! INGET blev som det skulle. Och den kommande natten har jag inte heller några bra känslor inför. kommer vara så fruktansvärt trött, dels pga av sömnbrist, men frramförallt pga fotbollsträningen och körlektionen som ligger precis innan. Bler jobbigt, men jag ska nog klara det.

jossefinast Kommentarer (0)

Körkort

Nu har jag sett till att boka mitt teoriprov. Då det inte gick att få en tid i skåne innan mitt tillstånd går ut har ag nu en tid i eskilstuna uppe hos min mormor. Så då får man en liten resa också. Jag har u kollat runt lite på vägverkets hemsida och försökt förstå hur det är det funkar. Skulle kolla hur mycket halkan kostade t.ex. men hittade inget om det. Existerar inte halkkörningen längre eller vad?

Dessutom vill jag passa på att fråga vad som gäller om man vill göra de där proven på dator hemma. Vasr får man tag på dessa?

jossefinast Kommentarer (1)

Dubbelbio

SOm jag innan berättat skulle ju jag och John på bi igår. När vi kom dit fick vi ett ryck och bestämde oss för att vi skulle se två filmer. Så först såg vi "Jiddra inte med Zohan"

Det var en väldigt Grabbig romatisk komedi, kan man nog beskiva det som. Den var rolig och var väl ganska mycket som adam sandlers filmer brukar vara, men med lite grövre skämt.

Efter det var det dags för Narnia. Den levde verkligen upp till förväntningarna! Var mycket bättre än ettan och ja, jag njöt av den.

jossefinast Kommentarer (0)

Dagens goda gärning

Ikväll smäller det! bio! Längesen jag och sambo gjorde något såhär bara vi. Kul. Har dessutom bestämt mig att det nog bir godis ikväll ;)

Jag har nu gjort dagens goda gärning. Har skrivit ihop lite fina kort och skickat foton till lite släktningar. Känner mig snäll;)



Fotona är på mig och älskling, och den andra på mig och min älskade gammelmormor Amy. Min idol

jossefinast Kommentarer (0)

Dejt med Caspian imorgon

Imorgon tio över sex sitter jag på bion med en stooor läsk och en bauta godispåse (kanske en pojkvän någonstans också)! eller ska man köra på ostbågar á la egoina? Bestämmer mig imorgon. Har ju hela dagen på mig att fundera på det, ska ju jobba imorgon också. På väg hem från jobbet ska jag nog åka inom Kattesund och köpa frukt igen. Denna gången följer kameran med, om jag kommer ihåg det ;)


Jag sitter och funderar på om jag ska börja dra mig mot sängen... men tror inte det blir av förrän om en timme eller något. Men tänkte komma i säng tidigt ikväll. Man ska ju trotts allt upp vid 5 igen. *jobbigt*

Hörs imorgon

jossefinast Kommentarer (0)

Narnia

Idag är det ny film som gäller. Älsklingen har inte sett Narnia, så därför tittar vi på den så man kan gå och se prins Caspian på bio snart. Förhoppningsvis redan nu på torsdag.

Gillar förstafilmen något otroligt. har sett den hur många gånger som helst och kan den väl i princip utantill. Nu ska jag fokusera på filmen och inte sitta och nörda framför datorn.

jossefinast Kommentarer (0)

mamma vid 16

Sitter och tittar på filmen "mamma som 16" på femman. Riktigt bra faktiskthar hållit på en timme nu och har fastnat riktigt i den. så trist med reklampauser bara.

Filmen får en att tänka efter lite och här i bloggvärlden är det ju dessutom väldigt vanligt med unga mammor känns det som. Så måste säga att dena filmen är väldigt sevärd.

Snabb handlingssammanfattning: Jacey byter skola efter att ha fött sin son som mamman nu låtsas är sitt barn för at ge sin dotter det liv hon förtjänar. Men detta sprids och snart vet alla det i alla fall.

jossefinast Kommentarer (0)

designhjälp och systemkamera

Jag har bestämt mig! jag ska köpa systemkamera. Får se nä det blir. vill egentligen ha den redan nu, men får vänta till nästa lön iaf. Får se hur mycket pengar jag får ut i juli. Det lutar åt att det blir en Canon 400D. MEn ska överlägg amed sambon också och se vad han säger om det.

Btw någon som har koll på om man kan lägga bilder ute i marginalen på bloggen?

jossefinast Kommentarer (0)

Gårdagens bild

jossefinast Kommentarer (0)

grillkväll

Vad jag är dålig.Igår var vi på stranden. Min andra dag vid haveet denna sommaren. Jag gick dit med inställningen att få mkt färg eftersom man aldrig vet hur länge solen finns kvar, och mycket väl så regnade det ju idag. MEn lyckades i alla fall få massa massa färg. mycket rött, men också brunt. Så nu känner man sig iaf lite sommarfräsch.

Igårkväll hade vi lite grillfest här. Ritkgit trevligt. Vi var inte jättemånga, men vi snackade och t som bara den, och grillade marsmallows. Efter det blev det en misslyckad utgång och efterfest och vid re fick jag äntligen gå och lägga mig och sova.

Så idag ska man väl lyckas diska och städa undan sedan gårdagen. Sen bord ejag dessutom plugga.

jossefinast Kommentarer (0)

Effektiv

DAgen har varit fullspäckad. Har hunnit med allt detta:

- Städa vardagsrummet
- Diska lite
- Plugga fysik
- köpa frukt på Kattesund
- Hälsa på mamma på jobb
- Jobba
- Äta massa nattalassange

Snacka om effektiv!

jossefinast Kommentarer (0)

uppe med tuppen

Godmorgon. Idag hade jag en jättebra ide. Gick upp samtidit som älskling och åt frukost med honom. mysigt. MEn vad gör man nu när klockan är sju och jag inte börjar jobba förrän tv?

Jag tror jag ska börja med att testa min pilatesvideo och sen ta en dusch. Efter det ska jag nog städa lite och plugga. Jippie...  Funderar dessutom på att sticka inom kattesund på väg ill jobbet och köpa frukt. någon melon ch lite jordgubbar kanske. Bara ett problem... min cykel är trasig...

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer