Nova

Huvudverk och trötthet.

Jag och John ska iväg till Nova nu och köpa lite saker så vi kan hänga upp våra lampor. Sen ska vi till Stäket ikväll och äta ettårs middag. För imorgon, första september är det ett år sedan han och jag blev ett par. och ojojoj vad mycket som hänt sedan dess.

Det ska iaf bli skönt att hitta på ngt tillsammans. Det har inte blivit så mkt sånt nu på sista tiden. man har så mkt annat för sig.

Jag tänkte även passa på att köpa min rosa lådr på bolagret osm jag ska ha i min garderob. Imorgon blir det nämligen städning av den.  Bilder kommer.

jossefinast Kommentarer (0)

rolig dag

Gårdagen var perfekt!

Jag och sofia började dagen med en runda på stan och som vi shoppade! för en gångs skull Vann sofia, det vill säga hon spenderade mest pengar. För min del blev det två väskor, varav en i "shopping" storlek och en mer plånbokliknande partyväska. Sen köpte jag även äntligen mitt underbara skärp från MQ. Älskar verkligen det. Går nog att ha till allt. Tror det kommer bild senare idag. Jag är nöjd iaf.

På kvällen var det kräftskiva som gällde. Ritkigt roligt var det och vid 2 var jag så trött att jag sprang hela vägen hem, satte migoch åt glass och sen somnade jag.

jossefinast Kommentarer (0)

svullet finger

Tentan avklarad. känndes faktiskt helt ok. vi får väl se vad svaren säger.

Mitt finger är totalt uppsvullet och jag vet inte hur jag ska lyckas spela match imorgon. men kan jag inte får laget lämna återbud och kanske uteslutas ur serien. fan fan fan... Allt hänger på mig...

jossefinast Kommentarer (0)

Till dig Soffi

Någon som vill deppa med mig ikväll efter min tenta??? Sofia, jag räknar med dig... men får väl se vad man kan få ut för galenskap med dig ikväll. Ben & Jerrys??

jossefinast Kommentarer (0)

Dålig Dag

Idag är det inte bra. Mitt finger har storleken av... ja något väldigt stort. Kan knappt hålla i en penna och ska skriva tenta om tre timmar. Måste säga att det känns ganska hopplöst... Det mesta känns bara jobbigt...

Nä, om man skulle klä på sig lite och få i sig något att äta...

jossefinast Kommentarer (0)

Arbetslös

Nu har jag chansen! Jag kan äntligen på allvar göra allt man inte hinner annars. Jag har nu några veckor då jag inte har jobb och inte ska gå i skolan. så fort jag fått en nyanställning och säkrat ekonomin så ska jag börja kolla efter någon sistaminuten-resa och komma iväg lite. Resa bort ensam om bara slappa och ta det lugnt. "hitta mig själv" som man säger.

Men först är det tenta på fredag.

jossefinast Kommentarer (0)

Nollningen har startat

Nu har nollningen börjat och det är dags för mig att avslöja min kostym här i bloggen. Här kommer en gruppbild på mig (catwomnen) micke(stålmannen) och Brange (flash)

jossefinast Kommentarer (0)

Plötsligt i vinslöv

Vill börja med att säga att det är jättekul att ni gillar mina stövlar.

Just nu sitter jag med Sofia , Martina och en sovande John och tittar på dokumentären plötsligt i vinslöv. Den handlar om alla kufar i vinslöv och deras kärlek till bangolf och fåglar. Har ni inte sett den så är det ett måste. Den är helt sanslös! riktigt rolig!

JAg vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Det är helt otroligt utflippat, och det värsta, eller bästa av allt är att allt är sant och det är en dokumentär. ojojoj.

Jag säger bara en sak: dopingkontroll på minigolf??

jossefinast Kommentarer (0)

Stövlar



Mina nya stövlar. Älskar

jossefinast Kommentarer (3)

ny illustration

En ny illustration. Lite hastigt gjod, men tyckte den blev helt ok iaf. Vad tycks??

jossefinast Kommentarer (0)

råttvakt

Jag har varit dålig påatt uppdatera sista tiden. Det ber jag om ursäkt för.

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att John ska komma hem. Han kommer med Marcus och Katalin så ska vi laga lite käk och ha trevligt ikväll. De åker till Cuba imorgon (?) och vi ska passa Tuva, deras tamråtta. Många tycker råttor är äckliga djur, men jag tycker tuva är hur söt som helst. nu kommer dem

jossefinast Kommentarer (0)

Vår soffa

Soffan är här! Jag är lycklig! en stor fin brun soffa! underbart! vill sova i den!

jossefinast Kommentarer (2)

mitt i natten mat

Nu har jag varit hemma två timmar sen jag slutade jobba. men var så hungrig när jag kom hem att jag stekte köttbullar och proppade i mig. så därför knorrar magen massa nu och kan inte sova. så sitter uppe här och gör inget vettigt. inget mer än att beundrar systerns senaste klipp på youtube. Men men. snart är det sovdags.

jossefinast Kommentarer (0)

Skor

Då har man varit duktig idag också. Har varit och gymmat. Gick igenom hela kroppen. Så skönt.

Nu är väl tanken att man ska plugga lite. ska försöka hinna göra en extenta i fysiken och sen ska jag innan jobb sticka ner till stan och köpa skor. har hittat ett par underbara höga skor på bianco.



Dessa är det jag ska köpa, men blev ävn sugen på paret nedanför:


jossefinast Kommentarer (0)

Min syster



Jag har alltid hoppats att jag ska vara en förebild och någon som mina systrar ser upp till och vill vara som. Jag har dock aldrig riktigt trott på att Johanna skulle göra det, för hon har alltid gått sin egen väg.

Nu är hon snart 16 år gammal och ska börja gymnasiet. Hon har blivit så stor. Och nu har stuationen ändrats, så det är jag som ser upp till henne. Trotts att hon är fyra år yngre än mig är hon min förebild och en sådan person jag vill vara.

Älskar dig johanna


(ja dig också linnea)

jossefinast Kommentarer (1)

Live!

Ikväll har jag och John tittat på film såg filmen LIVE! med Eva Mendez. En av de sjukaste filmer jag sett. Handlar om att hon gör ett TV-program som går ut på att de som är med och tävlar skall köra rysk roulette.... De som överlever får 5 miljoner dollar var... Men en dör... Sinnesjukt!

Kan inte riktigt säga om jag tckte filmen var bra eller inte. Den var väldigt intresant iaf, men samtidigt väldigt sjuk. Trotts allt värd att se.

jossefinast Kommentarer (0)

Illustration

Så bra gick det med min städning. Blev en bild istället...



Klicka för att se större.

jossefinast Kommentarer (0)

Vaif- Derome

Blev riktigt besviken och ledsen idag när jag kom till vallen och fick veta att jag inte skulle få stå. Att en av utespelarna skulle stå i mål istället för mig. riktigt knäckande. Men trotts allt blev det oerhört roligt, då jag en halvlek fick spela yttermittfältare! har inte varit utespelare på hur länge som helst men det var riktigt roligt. Och jag sprang som bara den. Är fortfarande helt slut. Var till och med nära att göra både mål och passade fram till en annan målchans. Så jag är trotts allt nöjd.

jossefinast Kommentarer (0)

Match

Imorgon är det fotbollsmatch. och känslorna är kluvna.

jossefinast Kommentarer (0)

home again

Efter mycket om och men kom man iaf hem. John var supergullig och hämtade mina saker på stationen medan jag sprang iväg och träffade emelie. käkade och snackade skit innnan det var dags för mig att dra till jobbet. Men fy fan vad segt det var att jobba. blev så trött

Antar att det inte blir mindre jobbigt inatt, eftersom jag första ska träna fotboll innan det är dags för jobb. men å andra sidan så jobbar jag ju bara denna natten också, sedan är det helg. härligt.

jossefinast Kommentarer (0)

nästa uppehåll alvesta

Jag börjar nu tröttna på att sitta på tåget. Men underhåller mig så gott jag kan med choklad, dator och telefonen. Tur man har kompsar som ställer upp på att ringa och snacka skit med mig.

Man har även tid att titta lite i sitt bildarkiv så här kommer en gammal bild.




Vi tar även en lite nyare bild. Denna från tandem i år.



Och avslutar med en bild från sommarstugan (juleboda)


jossefinast Kommentarer (0)

Lottas trädgård



Mina kusiner har världens härligaste trädgrd att sitta i hittade denna söta ängel där. vid sådana här tillfällen man vill ha en systemkamera så det kan bli lite vettigare bilder. Men visst är den fin?

jossefinast Kommentarer (0)

Tabbe

påväg hem från E-tuna nu. Tåget är 80 minuter försenat.... Men det stöigaste av allt... när jag kommer på tåget sitter någon på min plats. skit dubbelbokat tror jag, fram tills konduktören kommer och det visar sig att min biljett inte gäller förrän om en vecka... piss. Men han var iaf snäll och lät mig åka med utan att köpa ny biljett... Klantigt eller vad??

jossefinast Kommentarer (0)

tågbloggning

Första gången jag sitter med internet på tåget.

Är på väg upp till mina kusiner i Eskilstuna nu. Ska skriva teoriprovet där på tisdag (det är en lååång historia varför)

I min tågvagn sitter även en scoutkår som klev på i hässleholm, så de ska väl hela vägen till stockholm... "suck"... varfr tog jag inte tyst vagn??

Idag spelade vi fotboll. Mötte LDB Academy... inte så jävla kul...  Förlorade med 10-2... Men första halvlek var faktiskt bra. dock inte från min sida. Jag önskar jag hade haft liiite mer tur och flyt. Jag avslutade matchen en kvart tidigare genom att slänga mig in i stolpen... Så då har man provat på det också, och nu vet jag att det inte är någon angenäm upplevelse.

jossefinast Kommentarer (0)

Usch

Nej jag vill inte. Är inte på humör. Blir nog ingen blogg på ett tag.

jossefinast Kommentarer (0)

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer