testkörning

image43Om en knapp timme ska jag iväg och ta min första körlektion. Har bokat en testkörning för att de ska avväga hur många lektioner de tror jag behöver ta för att jag sen ska kunna bestämma mig för om jag ska ha ett paketpris eller ta lektionerna styckevis... måste bara se till att jag tar tag i det och kör mer med pappa mellan mina lektioner.

När jag vaknade i morse kände jag mig så tung i huvudet att jag inte ritkigt visste var jag skulle ta vägen. bestämde mig snabbt för att jag inte skulle sätta mig i skolan och räkna iaf, så jag gav mig själv sovmorgon och vaknade nyss. Så som sagt. körlektion om en halvtimme, sen är det föreläsning vid 1. får se om jag mpr tillräckligt bra för att träna ikväll. tror jag kommer ha svårt för att hålla mig borta. Vi får väl se hur det utvecklar sig.
1 Mingla ♥:

skriven

Gillar din blogg starkt ♥

2 Ulltussen:

skriven

Jag var på handledarkurs med min sambo i måndags för att det ska bli möjligt för mig att få övningsköra privat. Då fick jag även ett erbjudande om att ta första körlektionen till nästan inga pengar alls bara för att de vill få mig som kund såklart. Sambon tycker att det är jättebra så att jag får lära mig rätt från början, jag är väldigt feg vad det gäller bilkörning och har knappt provat men ändå haft inte mindre än 2 lämp som gått ut i tid... nu 3:e gången gillt kanske? Hoppas det går bra för dig! Lycka till!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer