MFF och kängurustek

Godmorgon. Om ca två timmar bär det av ut till veberöd. Seriepremiär mot Malmö FF.Man hade ju kunnat tänka sig en mjukare start om man säger så... men som vanligt sitter jag på bänken, så det är bara att hoppas på att chansen dyker upp snart. känner mig image69dock jävligt taggad, och idag ska jag visa att jag visst det fottfarande brinner för fotbollen. Har även lyckats fixa så en ny spelare ska följ med oss ut och titta, träffade henne i lördags på fest. Även hon läser maskin. ska bli gött att inte längre vara den enda teknologen där.

Efter matchen ska jag hem till mamma och pappa och plugga. Ska bli härligt att träffa familjen. Mamma berättade igår tt vi skulle äta känguru till kvällsmat ikväll. Spänd av förväntan

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer