Matchreferat

Då var seriepremiären för Veberöds AIF i division två avklarad. Mötte som jag tidigare sa LDB FC's (föredetta MFF) andralag. Siffrorna visar inte riktigt rättvisa, men det var nog trots allt en rättvis seger. 6-1 Förlorade vi med. Själv satt jag på bänken och iaktog spektaklet.

Det var trots allt en match som bjöd på bra fotboll, bättre från Malmös sida, men som sagt. bra fotboll. I första halvlek lät vi Malmötjejerna springa lite som de ville och det ville sig inte riktigt, men efter en urladdning i omklädningsrummet och ett uppvaknande sprang de vita ut och gick in i närkamperna på riktigt.

När Sandra äntligen fick utdelning för sitt springande och petade in 3-1 kändes det som att det kanske skulle gå i alla fall, men istället kontrade malmö igen och som sagt, slutresultatet blev 6-1. Småtrist, men kändes inte helt hopplöst ändå. Jag är i alla fall inte lika bitter som tränaren!

Kommentera här:

Foto: Emelie Ohlsson

Här följer ni mig på min väg tillbaka från korsbandsskadad via en operation till mitt aktiva liv. Mitt mål är att under 2016 göra comeback i fotbollsmålet i division 1 och att lyfta tyngre på gymmet än jag någonsin gjort tidigare. Det är en lång väg kvar, men för var dag som går är jag närmare.

Instagram

@Jossefinast

Länkar

Tabell och resultat - Div 1 Södra Götaland, damer